От Черноморец официално разкриха причината за освобождаването на Балъков

17:34
От Черноморец официално разкриха причината за освобождаването на Балъков
Ръководството на Черноморец Бургас разкри официалните причини, поради които бе освободен наставника на тима Красимир Балъков.

Вижте какво се съобщава в официалния сайт на "акулите":

Предвид създалата се ситуация в управлението на „Петрол холдинг" и споровете между основните акционери на компанията, се наложи промяна в стратегията за развитието на ПСФК „Черноморец - Бургас". Като отчита обстоятелствата, изнесени и на официална пресконференция, че част от акционерите на холдинга не подкрепят идеята за издръжката на футболния клуб и ще се наложи редуциране на клубния бюджет, ръководството отчете, че няма да има възможност да осигури необходимите средства за изпълнение на петгодишната програма, приета с идването на Красимир Балъков в Бургас.

Във връзка с тези новосъздадени обстоятелства и отчитайки новите реалности, на свое заседание СД на ПСФК „Черноморец - Бургас" АД предложи и се взе решение по взаимно съгласие да бъдат разтрогнати договорите на спортно - техническото ръководство в лицето на старши треньора Красимир Балъков, помощник треньорите Илия Груев и Йончо Арсов, считано от 8 декември 2010 година. Ръководството на клуба изказва своята благодарност на спортно техническия екип, който през тези две години начело на отбора, направи всичко по силите си да издигне равнището на футбола в Бургас и марката „Черноморец".

Финансирането на клуба ще се осъществява от президента на ПСФК „Черноморец - Бургас" г-н Митко Събев.

Уверяваме спортната общественост на град Бургас и многобройните привърженици на отбора, че клубното ръководство ще направи всичко възможно, футболният отбор на „Черноморец - Бургас" да продължи да играе значима роля в първенството на страната и да преследва високи цели.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chicken
08.12.2010 13:32

Ами ебаси тъпите богаташи аре ве Събев и компания как може да сте толкова алчни и тъпи олигофрени просто ми е беден речника да ви обидя подобаващо но вие сте скандално кухи. Аз дори не съм от бургас и не харесвам българският футбол и първенство но съм забелязал невероятният прогрес на клуба по времето на Балъков не мога да се сдържа маико колко сте тъпи ръбове. Напълни ви стадиона направи ви отбор даде надежда на цяла българия че най - накрая ще видим футбол и у нас като вече го има в Румъния, Турция, Гърция ама не вие сте алчни боклуци и не разбирате ползата дори и за вас в бъдеще. С извинение на всички фенове на клуба но ви чака завръщане в Б не тази година защото Балъков вече ви е спасил но още догодина и помнете че това е по вина на тъпи селяни чиито манталитет е близък до този на наш Бай Ганьо. Но това е лоша новина за целия Български футбол!!!

joro_bs
08.12.2010 09:45

Morphec каква школа бе брат,какво нещо те юношите на черноморец са от бившата школа на нафтата.Сметките им не излязаха и за това е целия цирк,опитаха да направят европеиски отбор в България,което за този момент е не вазможно,неможеш да постигнеш нещо без копуване на мачове.

campeon2004
07.12.2010 23:05

Ами Балъков си е помислил,"като няма кюфтета и бира да ви ебем панаира"...!!! *lol*

bradata63
07.12.2010 20:55

Прави им чест на ръководството Черноморец,че по толкова цивилизован начин съкратиха едни излишни разходи по пет годишна програма за развитие на незнайни легионери и платена практика за безработни треньри.Усетиха се обаче акционерите какво дърво са захапали и бързо го изплюха.

paksitu_kz
07.12.2010 19:54

бедни,със скъсани цървули,гладни и жадни.Живи просяци ей тва сме ние и малко ние трябва и по зле да стане че на някой да му светне лампата *thumb_up*

paksitu_kz
07.12.2010 19:51

когато създадем държава тогава и спорта ще върви.Никой не ни уважава и самите ние не се уважаваме *lol*

paksitu_kz
07.12.2010 19:48

а бе ейййй смешници прости !!!!!!!!!!!то държава няма вий футбол искате *party*

nycsan
07.12.2010 19:15

Черноморец няма нито един силен мач тая година освен първото полувреме срещу Левски

Kalinho
07.12.2010 19:04

само ми кажете с както тренъора Балъков е добър? Да като играч може би един от най - класните дори и в света на своя пост. Ама я ми кажете един успех като тренъор? Пробва се няколко отбораа и все без успех. Какво направи в Черноморец с бюджет в пъти по - голям от други отбори и след тях в класирането. Мъкна една камара чужденици от които я 2-3 станат я не.

siboko
07.12.2010 19:03

Ами вие какво очаквахте от един изкуствено създаден отбор.Отбора на Бургас е Нефтохимик и това се видя на мача със Ботев.Толкова публика некога не е идвала на мач на Черноморец въпреки безплатния вход.

stasi88
07.12.2010 19:00

Ето тази новина абсолютно показва простотията и порнаграфията наречен Българси футбол... Няма да се оправим така! Точно Балъков е един от най-добрите треньор ив България и направи една добра школа за Черноморец Бургас... Ето за това няма да имаме отбори в Европа...

MorpheC
07.12.2010 18:37

Еми това е ... простотия до шия . 3 години ми държът билетите на 0 лева , за да ходят някви лапетий дето тичат покрай мъжоретките , ся пари няма ...
Започна се нещо хубаво и свърши зле . Явно има доста хора над Събев *evil*

dark1t0
07.12.2010 18:29

жалко... изобщо няма да се оправим, даже ще продължим да пропадаме .. *thumb_down* *angry*

Mirabo
07.12.2010 18:29

След тази порнография Балъков сигурно си е казал:"леле,аз верно съм Балъков!"

don_a4o
07.12.2010 18:24

Никога няма да се оправим ей Балъков е мн свестен и опитен играч и трен разви Черноморец имаше стратегии и го освобождават др да му опропасти труда ЖАЛКО за отбора и България

valk0v
07.12.2010 17:59

МАФИЯ - само това мога да кажа. Тоя шибан български футбол никога няма да се оправи *angry*

Vers
07.12.2010 17:42

Видяхте ли сега защо няма футбол у нас ??? *thumb_down*