Книжката на Гара доказано фалшива

08:52
Книжката на Гара доказано фалшива
Мистерията около шофьорската книжка на Гара Дембеле днес бе изцяло разгадана. Оказа се, че документът, който головата машина на Левски е показал на униформените след пиянския запой в четвъртък, е 100% фалшив. Новината потвърди пред "Труд" Валери Йорданов, началник на столичната дирекция на полицията: "На въпросната шофьорска книжка е била назначена експертиза, в която са участвали служители от Националния институт по криминалистика. Доказано е по безспорен начин, че тя е била подправена."

Така освен за шофиране в пияно състояние асът на "сините" ще отговаря пред закона и за използване на неистински документ. Оказало се също, че Гара не е карал и шофьорски курсове у нас.

Ако вината бъде доказана, Дембеле може да изкара "на студено" до 8 г., но може да мине и с условна присъда. Французинът още не е дал обяснения откъде се е сдобил с подправения документ, обясниха разследващите.

Разследващите работят усилено по издирването на мошеника, който е снабдил Дембеле с фалшивата шофьорска тапия. Предполага се, че за нея перлата на Левски се е бръкнал най-много с 500 лева. Засега Дембеле предпочита да не издава името на хитреца, който му е уредил тапията.

"Категорично е установено, че книжката, която е показал Гара Дембеле на колегите от Седмо районно управление, никога не е била издавана в КАТ", уточни полицай №1 на София Валери Йорданов. Самият той се надява разследването по случая да приключи по най-бързия начин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biancorosso
07.12.2010 22:50

thrill много си тъп ако си мислиш, че ще вкарат Гарата в затвора *lol* Тва просто нявма как да стане *thumb_up*

thrill
07.12.2010 21:31

breezer_fan , Не коментирай неща, които не са ти ясни. В случая на негъра е налице не просто престъпление, а съвкупност от такива. Това прави нещата доста по-сериозни от обикновена присъда по чл.343 б ал.1 от НК . Особено , по отношение на второто престъпление с фалшивия документ. Там нещата са страшни. Двете престъпления в съвкупност със сигурност биха докарали на всеки един от нас ефективна присъда с лишаване от свобода. *sick* Ще видим, дали законът е еднакъв за всички ? Цяла България ще следи този казус. *sad*

drummer
07.12.2010 20:13

8 години условно,1 мач лишаване от състезателни права, и ..100лв. глоба, за уронване "престижа" на ФК Подуяне...?!!! *lol*

breezer_fan
07.12.2010 20:04

Абе тъпаци какви затвори какви простотии говорите? Да е убил някой ? Да е причинил ПТП ? НЕ ! Да, вярно карал е с 1.6 промила, но за такова провинение НЯМА затвор, ако е ПЪРВО.Поставя се глоба и условна присъда.Вярно, че при него проблема е и с фалшивата книжка, но все пак като за първо нарушение никога не могат да те вкарат в затвора ( точно в България ).Просто е смешно да се изказвате толкова тъпо...

Notlike
07.12.2010 20:00

Има ли пари? Има! Има ли агент Тара за закрилник? Има! Е, какъв затвор очаквате? В бяла държава беше вероятно, но тук - абсурд, това е България, ако не става с пари, става с много пари *thumb_down*

don_a4o
07.12.2010 15:15

Гледайте Дембеле в четвъртък в Шоуто на Слави.А за пияните му изцепки и фалшивата книжка нямам думи.Опропасти си името.Нищо че е голова машина всички сме равни и трябва да има присъда дори и в затвора да лежи в което не вярвам.

onzzy
07.12.2010 12:37

и Роналдо да е пак трябва да е "на студено"

vladolinko
07.12.2010 12:21

мама му черна маймуна ... той да не се помисли за роналдо тоз ...