Наполи надви Палермо в последната секунда (видео)

00:09
Наполи надви Палермо в последната секунда (видео)
Наполи победи Палермо с 1:0 в среща от 14-ия кръг на италианската Серия А. В герой за домакините се превърна Кристиан Маджо, който вкара победното попадение в петата минута на даденото от съдията продължение на мача.

По време на цялата среща Наполи бе по-активният тим, но въпреки подкрепата на феновете си от трибуните на “Сан Пауло” не можа да пробие стройната отбрана на гостите от Сицилия до самия край. От своя страна Палермо разчиташе предимно на контраатаки, за да може да се добере по някакъв начин до голова ситуация. Най-сериозният пропуск на домакините бе в 64-ата минута, когато Езекиел Лавеци от 3 метра стреля, но ударът му бе избит в корнер след блестяща намеса на вратаря на гостите Сиригу.

Усилията на неаполитанците бяха възнаградени в 94-ата минута, когато Едисон Кавани без изведен зад отбраната на гостите и с успореден пас подаде към Кристиан Маджо, който с шпагат успя да засече топката в мрежата за крайното 1:0.

Така с тази победа Наполи запази четвъртото си място във временното класиране и събра актив от 27 точки, изравнявайки се с третия Ювентус, който обаче има по-добра голова разлика. Палермо пък се смъкна на седмото място със своите 23 точки, след като има по-лоша голова разлика от имащите същия актив Интер и Сампдория.

Наполи - Палермо 1:0 
1:0 - Маджо, 90+5\'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yoyothebestplay
07.12.2010 14:33

а аз го хванах на точен хаха *sad* *joking* Любопитното е че тази топка както влезна , така и можеше да не влезне хаха *beer* честито на наполи тая година са в Европа !

stasi88
07.12.2010 06:42

Давайте Наполи! Тази година сме в Европа *beer*