Златински: Пловдивското дерби е мач номер едно в България

14:31
Златински: Пловдивското дерби е мач номер едно в България
Полузащитникът на Локомотив Пловдив Христо Златински заяви, че пловдивското дерби липсва на всички в града.

Отборът на Ботев Пловдив се състезава във "В" група и през този сезон футболните фенове в града нямат възможност да се насладят на мача между двата тима.

"Естествено, че дербито липсва на всички в Пловдив. Това е най-големият мач в България според мен, по-голям и от Левски - ЦСКА. Има огромен заряд в това дерби", каза Златински.

" Локомотив Пловдив е отборът на сърцето ми, много съм щастлив, че играя там. Имаме своите цели, дано през втория полусезон, затвърдим добрите впечатления, които направихме досега. Колективът в отбора е много добър, не се делим на българи и чужденци. Базил де Карвальо се представя силно, дори когато не вкарва голове, той помага много на другите", допълни Златински, който бе гост на актуално студио "Дерби".

Полузащитникът на "смърфовете" нареди и своята тройка за най-добър футболист на България за 2010 година. "Безспорен номер 1 според мен е Димитър Бербатов. На второ място бих сложил Ивелин Попов, а трети - Мартин Камбуров. Той е страхотен футболист и се радвам, че сме били съотборници", завърши Златински

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

popi84
07.12.2010 09:04

Верно жълтите липсват мама му де.ба *sad* Още малко и Пловдив ще си има дерби.