Камбуров: В Китай съдиите са по-некадърни от българските

13:51
Камбуров: В Китай съдиите са по-некадърни от българските
Бившият нападател на Локомотив Пловдив и Локомотив София Мартин Камбуров заяви, че съдиите в китайското първенство са по-некадърни от тези в българското.

Камбуров в момента се състезава за Далиен, като е отбелязал седем гола в 13 мача за китайския клуб.

"Не мисля, че Матеус не ме вика в националния, защото играя в Китай, тъй като имах две повиквателни точно когато преминах в Далиен", каза Камбуров, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Нямам намерение скоро да прекратявам кариерата си. В Китай има много класни чужденци, но изискванията към тях са много големи. Един чужденец трябва да е два пъти по-добър от местните футболисти, иначе го гледат с лошо око. На всеки мач на Далиен се събират по 10 хиляди зрители, атмосферата е отлична. Съдиите обаче са по-некадърни и от българските. Имам договор за още две години с Далиен, почти е невъзможно да премина в български клуб тази зима, тъй като ще искат голяма трансферна сума за мен. Не е имало и запитване от нито един български клуб", допълни нападателят.

Той сподели още, че съжалява, че не излязъл в чужд отбор по-рано. "Най-успелите ни футболисти излязоха от България много млади - Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров. Бербатов стоя една година резерва в Леверкузен, но се научи на техния футбол и виждате докъде стигна", завърши Камбуров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

flipicha
06.12.2010 21:52

Китаиците са една от наи-великите нации.Може да ги бъзикате с всичко друго ,ама само не и с това

kokicat
06.12.2010 18:07

те не случайно са made in china за да са дефектни *lol* *lol*