Титан вдига тройно заплатата на Радуканов

12:15
Титан вдига тройно заплатата на Радуканов
Весели празници ще изкара старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов. Освен че ще бъде оставен начело на отбора до края на сезона, стана ясно и че неговата заплата ще бъде увеличена. В момента бившият защитник е „беднякът" на „А" група, с 3000 лева месечно възнаграждение. Горе-долу същите пари получават наставниците на закъсалите финансово Пирин и Академик (Сф) Костадин Ангелов и Борис Ангелов, което е срамно за отбор с историята и традициите на ЦСКА. Именно заради това от Нова година заплатата на Радуканов ще бъде вдигната на 10 000 лева.

„Та, Радуканов взема по 3000 лева на месец. Как искате неговият отбор да бие Бешикташ на Бернд Шустер, който получава по над 4 милион евро на година", разкриха от „Армията".


Освен това предстоят преговори и със Сашо Борисов, тъй като неговият договор изтича на 31 декември. В началото на следващата седмица ще има разговори между босовете и треньора, който притежава нужния лиценз. Специалистът има свои условия. Едно от тях е той да не изпълнява функциите на старши треньор само на книга. Отделно Борисов държи да бъде увеличена и неговата заплата, защото месечното му финансово възнаграждение е едва 1500 лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация