Бордо и Марсилия се борят за подписа на Дембеле

12:12
Бордо и Марсилия се борят за подписа на Дембеле
Последните два отбора, ставали шампиони на Франция - Олимпик Марсилия и Бордо, са сред кандидатите за Гара Дембеле, пише "24 часа". Емисари на двата клуба следят и на живо изявите на 24-годишния французин. Хора на марсилци и "жирондинците" са били и на мача Гент - Левски на 1 декември. Очаква се след отварянето на трансферния пазар те да излязат с официални предложения.

На двубоя в Белгия Гара е бил наблюдаван от общо 3 френски, 4 английски и италиански отбори. Неговият мениджър мадам Ба Бенжалюн призна, че Дембеле е в полезрението дори на Ювентус.

Най-сериозен към момента е интересът от Бирмингам, който ще опита да събере в едно първенство Гара Дембеле и Димитър Бербатов.

На опашката за звездата на Левски са и германски клубове, начело с Вердер Бремен и Волфсбург.

С увеличаването на списъка от елитни клубове, готови да ухажват Гара и Левски, на Тодор Батков ще става все по-трудно да спази обещанието си, че Дембеле ще остане до лятото.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lozan_kr
07.12.2010 00:42

хахах за 2 млн това пари ли са? *lol*
да - за ракийка!

Yavor90
06.12.2010 21:47

Вие го вземете! Не, не вие го вземете! *erm*

Cristian0
06.12.2010 16:10

От всички изброени отбори мисля,че най му подхожда Бирмингам. *thumb_up*

bradata63
06.12.2010 15:46

Нали е пияница,за какво им е?Майче интереса към Дембеле се възроди нещо а какво ще кажат сега моралистите/журналисти/ дето вчера предричаха едно,пък днеска пишат друго?Или те само могат да тъсят отговорност от хората а да не носят отговорност пред никой!