Гаф на Гара и във Франция

09:01
Гаф на Гара и във Франция
Арестът на пияния Гара Дембеле му причини голям гаф и във Франция. Новината за издънката на нападателя беше публикувана и в най-големия спортен вестник в страната "Екип" само два дни преди националната телевизия TF1 да излъчи специален филм за Дембеле.

Една част от най-гледаното футболно предаване "Телефут", излъчено снощи, беше посветена на Гарата. Вместо да му послужи за хубава реклама обаче, във Франция Дембеле точно в навечерието на предаването си затвърди имиджа на пройдоха и играч, на когото не може да се вярва.

Иначе предаването беше подготвило хубав анонс за нападателя на Левски в рубриката "Портрет". "Гара Дембеле е французин и играе сега в Левски София. Формиран в Оксер, през този сезон в България той има 26 гола. Защо лежа в затвора във Франция? Как преживя трудностите? Гледайте само в "Телефут", гласи анонсът.

Предаването се очертаваше като едно от най-интересните за годината, с добре разработени теми за най-интересните събития във френския футбол и Европа.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CLOTH
06.12.2010 15:15

Какво друго да се очаква, освен това, което прави най-добре - да го набутва на всички, ЧЕРВЕНИТЕ ГОВЕДА НЕ БЯХА ИЗКЛЮЧЕНИЕ *lol*

fatalniq
06.12.2010 14:58

какво може да се очаква от един циганин *lol* *lol*

gazlata
06.12.2010 10:46

ха-ха той затова се крие в БГ! *lol* *wink* *stop* *thinking*