Уест Бромич развинти Нюкасъл, Одемвинге наниза два гола

17:24
Уест Бромич развинти Нюкасъл, Одемвинге наниза два гола
Уест Бромич победи Нюкасъл с 3:1 като домакин в среща от 15-я кръг на английската Висша лига.

С този си успех "дроздовете" събраха 22 точки и се изкачиха на седма позиция във временното класиране.

Резултатът бе открит в 31-а минута от Сомен Чой. Халфът получи топката в наказателното поле на гостите и с параболичен удар с левачката прати топката в горния десен ъгъл на Крул. На повторение се видя, че Одемвинге е в положение на засада в момента на удара, но реферът прецени, че нападателят не влияе на ситуацията.

След почивката "свраките", които играеха в сини екпи, упражниха натиск към вратата на Карсън, но сериозни пропуски направиха Анди Керъл, Гутиерес и Стивън Тейлър.

Двайсет минути преди края на срещата Одемвинге открадна топката в центъра от Дани Гътри и нахлу в половината на Нюкасъл. Нигериецът финтира Тейлър и с удар с левия крак прати топката в долния ляв ъгъл на Крул.

Две минути преди края Одемвинге направи резултата класически,забивайки втория си гол в мача, а в последните секунди на срещата Ловенкрадс отбеляза почетното попадение за гостите с удар от близка дистанция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
05.12.2010 19:51

Ейййй много ме е яд....отбор с такъв потенциал пък грам постоянство няма.Стискам им палци да се класират за евротурнирите...

yoyothebestplay
05.12.2010 19:41

е това показва колко са некадърни свраките ! *lol* *joking* *beer*

niki85
05.12.2010 19:10

УБА ако продължават с победите имат шансове дори за евротурнирите.. но засега главната цел на Свраките е да останат в Премиершип и вече според мен са си гарантирали оставането в Висшата Лига *thinking*

simuuuu
05.12.2010 17:31

ехх не успях да уцелия точния резултат, но пак си взимам 23,5 точки *thumb_up*