Сеск иска да се върне за Юнайтед

15:11
Сеск иска да се върне за Юнайтед
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас се надява да се възстанови на време от контузията си, за да се изправи срещу Манчестър Юнайтед на 13 декември.

Сеск получи контузия по време на мач от Шампионската лига срещу Брага и ще пропусне последния мач на "артилеристите" от групата срещу Партизан, в който лондончани на всяка цена ще търсят победа, за да продължат напред. Въпреки това, Фабрегас иска да е във форма за мача от Премиършип срещу "червените дяволи".

"Щастлив съм да обявя, че всичко върви по план. Опитахме някои нови лечения и за щастие те проработиха. Чувствам се добре физически. Целта ни е да играя срещу Юнайтед. Дано стане", заяви Сеск.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ArshavinBoy
05.12.2010 19:26

И това е вярно.Искам следния състав- Фабиански, саня, скилачи(ако верминатора го няма), кошчелни, гибс ,уилшър, росицки, фабрегас,аршавин, насри,шамак или перси но по скоро шамак *sick* Направо незнам но Манчо и те не ги виждам като застанат срещу головата машина Арсенал.Дали защото съм пристрастен или не но арсенал ми се струва фаворит. Знам че има мн несъгласни но.... *beer*

Fabregas_boy
05.12.2010 17:43

Абе че Сеск не е в най-добрата си форма-не е,но самото му присъствие ще внася респект и ще нахъсва момчетата. *thumb_up*

don_a4o
05.12.2010 15:25

Ката прочетох за 1 път заглавието помислих че Секс иска да ходи в Манчо а той за мача искал да бъде готов