Манчини: В Сити е пълно с егоисти

10:25
Манчини: В Сити е пълно с егоисти
Наставникът на Манчестър Сити Роберто Манчини обвини футболистите си в егоизъм след минималната победа с 1:0 над Болтън в мач от Висшата лига вчера.

Голът за победата реализира аржентинецът Карлос Тевес още в 4-ата минута на мача.

„Може би нямахме късмет, но трябва да подобряваме играта си. Понякога действаме твърде егоистично. Имахме може би 15 положения за гол. Когато имаш много шансове си мислиш, че мачът е лесен”, заяви италианецът.

„Не разбирам защо стреляш към вратата, когато е по-добре да подадеш топката. Трябва да подобрим тази ситуация. Трябваше да спечелим с три или четири гола разлика, а в крайна сметка можехме да завършим и наравно. Получи се същото като със Стоук Сити. Заслужавахме да спечелим, а накрая резултатът бе равен. Когато имаш шансове трябва да бележиш. Ако играех аз щях да отбележа поне три гола”, каза още Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
05.12.2010 13:08

събрани са само звезди всеки иска да е най-добър Егоизмът не е чак толкова лошо нещто стига е в нормални граници Сити не са готови да са шампиони нито Челси или Тот Арсенал или Манчо

ceco26
05.12.2010 10:45

„Не разбирам защо стреляш към вратата, когато е по-добре да подадеш топката..."-Ето, че и той щеше да стреля към вратата, а до колко щеше да вкара...