Секна интересът към Дембеле след пиянския скандал с нападателя

10:17
Секна интересът към Дембеле след пиянския скандал с нападателя
Най-силният футболист на Левски този сезон Гара Дембеле плю на целия си труд с пиянската изцепка в Студентския град. Куп елитни европейски отбори следяха нападателя, който привлече вниманието с внушителните 24 гола в 26 мача. От вчера обаче интересът секна, след като цяла Европа разбра за скандала, при който Дембеле кара кола пиян и свърши в ареста.
Само преди два дни от Острова до Босфора се говореше за Гара. Десетки скаути гледаха неговите мачове в Лига Европа. Водещите френския издания твърдят, че отбори от Италия, Англия и Германия готвели оферти за головата машина. "Фут Меркато" сензационно разкри, че Ювентус е един от тях. По информация на изданието Бирмингам, Стоук, Вердер и Волфсбург също искали нападателя. "Франс Футбол" пък определи тима от Бремен като най-сериозен кандидат за подписа на Дембеле. Голмайсторът на Левски е спряган за заместник на Уго Алмейда, който е пред напускане. "Франс Футбол" дори посочва цена от 2 млн. евро, която би била достатъчна за евентуален транфер. От месец насам собственикът на сините Тодор Батков и спортният директор Георги Иванов говорят за фиксираната цена в договора на Дембеле. И двамата твърдят, че тя е много висока, но упорито отказват да я обявят публично.
Със сигурност обаче на Герена си скубят косите заради глупостта на Дембеле. Нападателят си направи много лоша реклама и на този етап не се вижда кой ще поеме риска да извади толкова пари. "Екип" също описа случая с Гарата и предрече отлив на интереса към него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ioga08
06.12.2010 17:43

И какво2Някой си пишат глупости и се мислят за*журналисти*Така беше и с руската афера миналата година.Отдавна няма аршин за мерене у нас.Какво стана с Вежди Рашидов с шамара на полицая,с полицая в Ямболско който защити Българското знаме,Сталийски и т.н.Така че нашите журналисти са винаги от силната страна и нищо реално не отразяват,а това което им се каже.Бил пил, добре.Че има си клубно ръководство има си и КАТ.Така преди време оплюха най големия за всички времена Иван Абаджиев като искаха щангистите да признаят че е им е давал стимулатори,а това беше тяхно мнение,а да не говорим за незабравимия Г.Аспарухов,който беше с единствен картон и същите тези журналисти го направиха за резил-та беше пиян ,та беше хулиган и какво ли не.А според вас по добре ли е да се взимат наркотици и знаете каво стана в Мездра какво стана с Ботев.У нас много по /велики/от Дембеле пият и карат с фалшиви книжки, ако въобще имат такава и нищо.Кучито си лае,керваньт си върви-ние ставаме все по бедни,по*устроумни*.Нацията ни затъпява и остарявано Дембеле ще отиде в силен отбор и ще го забравим но той нас никога с нашия нрав -винаги да тъпчем слабия падналия и този който няма върховна подкрепа.

lozan_kr
05.12.2010 20:22

катаджията е бил ЦСКАр - браво на него! законите са еднакви за всички като е дембеле....и вкарваше за лефски....е сега и голове няма да вкарва ще има тотален срив а за продажба - забравете! *lol* *party* *lol*

ANTWERPMIRACLES
05.12.2010 19:17

Тая черна маймуна на снимката горе е живо потвърждение на теорията на Дарвин. *evil* По начало съм против, маймуни да се качват на коли и да шофират, камо ли пък да са пияни *sick*

LondonLeons
05.12.2010 19:03

don_a4o - каква "непростима простития" бе простако *sick* thrill - господин адвокат и всезнаещ законите (по-скоро прочел ги от някъде*lol*) стига си се правил на голямата работа защото освен да ми правиш смях (и вятър на ....),друга полза от теб няма *thumb_down*

thrill
05.12.2010 16:17

Става въпрос за нещо съвсем друго. Нещо, което няма нищо общо с панчаревско-подуенските спорове. Става въпрос за нещо много важно за всеки от нас и за децата ни. *sad* Става въпрос за Законите в България и за тяхто спазване и валидност за ВСЕКИ един по еднакъв начин *stop* Защото 1.64 промила не е просто "почерпване" ! Това е Престъпление ! Медицината е доказала, че такова количество прави човека неадекватен на пътя ! Представете си неопитен шофьор , негър , незапознат и несвикнал с пътните условия в столицата. На всичко отгоре - тежко пиян ! Този тип е потенциален убиец ! Жива торпила ! Един път ще мине . Втори път само леко ще удари автомобила. Трети път ще убие дете или невинен човек ! Тогава вече, и да го съдиш - полза няма ! А, още по-лошото е, че такива като Стависки, Дембеле, Караджов и т.н. са публични личности ! И младите гледат от тях какво правят. И си казват : " Абе, щом на него го оттърваха , що и на мен да не ми се размине ?!" Всяка година, умират по пътищата повече от 1000 невинни души !!! Голяма част от тях са убити именно от пияни и неправоспособни.

thrill
05.12.2010 16:14

Този негър е избягал от Франция, защото там са отказали да търпят поведението му. Дошъл е тук, където смята, че може да прави каквото си поиска. Дошъл е тук, където знае, че и да наруши закона, ще се намерят такива, които да го оттърват. На негърът и на такива като него искам да им кажа, че ако убият нечие дете, бащата няма да чака да го съди държавата, защото знае, че пак ще се измъкне. ... Ще го осъди сам с двете си ръце.

Svetlozar
05.12.2010 15:12

Преди време Левски имаха пак един "легендарен" нападател Екондайо Джеоба!Сега той е в Етър...дали може ако Гарата продължава така да го гледаме някъде по Б или В групите!Футолът не е само да умееш да вкарваш голове,трябва и огромна дисциплина,а в БГ футбола няма!

plame_1914
05.12.2010 14:53

Хайде,чао за сега,че вече съм почти пиян и трябва да покарам малко!Гавра Де Ебе ще го видиш на Герена как ви оножда на пролет!

VeneSotirov
05.12.2010 14:46

Хахахаха, аз съм бил моралист, защото роптая срещу пиян шофьор?!?! А какво да направя, да му пратя поздравително писмо, ли!? Това не му е първо шофиране пиян, и не заслужава никаква прошка. И повярвай ми - последното нещо, което ще направя е да се кача нафиркан на колата си, шансът е точно 0%. И да ти кажа, на моите години трудно ще направя миокарден инфаркт, така че не ме мисли!

VeneSotirov
05.12.2010 14:37

Какви закони те гонят и теб, бе? Като че ли не знаеш какво ще се случи - ще мине с порицание, макар че за алкохол над 1,2 промила наказанието е 1 година затвор, а за фалшив официален документ е от 5 до 8 години! Разбира се, не очаквам да се случи нещо подобно. Но виждам че ти искрено се заблавляваш. Нека така да е, няма лошо човек да вижда положителни неща дори и в отрицателните събития. Но всичко е смешно докато не ти дойде до главата. Някой ден ако срещнеш пиян Дембеле или негов еквивалент, ела пак тука да пишеш, да ти чуя мнението, и колко точно ще ти е забавно тогава!

plame_1914
05.12.2010 14:34

Искрено ме забавляваш приятел,евала!Момчето където е сгрешил има закони и там ще си кажат!Аз отговарям за мен и с 2-те ми клетки съм си супер за момента,я ти с тея нерви нищо хубаво няма да си докараш!Иначе си забавен,евала пак! *thumb_up*

VeneSotirov
05.12.2010 14:30

Говедо, мъката ми е че ни такава смотана държавата, и чернилката ще се отърве заради връзките на агент Тара. Друго мен не ме гложди, защото това е скандал който ще удари по Левски. Но това че поредният пияница без книжка ще продължи да си кара безнаказан, и недай си Боже да направи по-голяма беля, аз нямам как да го преглътна. Ама ти с 2-те си мозъчни клетки трудно ще го проумееш! Аре трийте уинър, видя се какви сте и Вие!

bradata63
05.12.2010 14:29

А трезвите журналисти дето го трансферираха даже и на луната пред кой трябва да отговарят за измислиците си?И още нещо Гонзо ясно и на български език им каза,че Гара Дембеле остава в Левски и не се продава!Обаче трезвите моролисти продължават да си пишат за трансвери,трансверни суми и накрая пропаднали възможности за трансвер даже и в Ювентус!

plame_1914
05.12.2010 14:26

Кажи си сине,мъката тук да ти олекне!Сега,като се върнат Ивановците дет са царе на пиенето на боза и заспиването след Лека нощ ще ви видя!Може и тоя коментар да изтриете,прасчото ми хвана мисълта и за това се нерви така благо!

VeneSotirov
05.12.2010 14:21

Смотан, иронията ти хич не е място, темата е далеч по-сериозна. И да ти кажа, ходенето по дискотеките, негрите и каквото и да е друго няма никаква база за сравнение с ШОФИРАНЕТО В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ, което явно вече си е практика в тоя отбор. Но като гледам какво пишеш явно много се натискаш да те блъсне пиян Дембеле, че даже след това и свирка да му направиш, защото е много велик!

don_a4o
05.12.2010 14:19

абе не е важно ние да му простим просто да си вади поуки и да не кара пият нека пие и да му е изрядна книжката уж машина за голове мн клубове го искат сега секна ко да му прощавам онзи горе да му прости това ще Пияницата Дембере това ще му го натякват цял живот независимо от Левски Цска или др отбор е

VeneSotirov
05.12.2010 13:41

Колега thrill, не се хаби да им обясняваш на кухорогите, те няма да те разберат. Не виждаш ли че чернилка-пиянде им е единственият повод за радост в последните години. Прав си за всичко, което казваш, няма спор. На простите говеда, които го защитават, ще им пожелая да не им се случва да срещат пиян шофьор на пътя, че да ги питам тогава дали ще се радват на маймуната!

thrill
05.12.2010 13:24

Ако хванат българин в чужда държава, че използва фалшифициран официален документ и същевременно управлява МПС с над 1.2 промила алкохол в кръвта, чакат го огромни неприятности. Ще го натикат за дълго време в затвора и изобщо няма да се церемонят с него. Тук обаче, идва някакъв шибан негър и изобщо не се съобразява с българските закони. Прави каквото си иска,само защото знае, че шефът му, комунистът-доносник с мустаците ще задейства връзките си и ще го измъкне от праосъдието. *sick* А, после ще ми разправят, че законите важали еднакво за всички, и че тази власт, не била като предишните

ilieviq456
05.12.2010 13:20

Тазе статия е пълна простотия. Момчета несе лъжете *thinking* И аз подкрепям Гара щом се извини, а тъпите чорби от два дни само плюят нещастници скапани *stop* Айде Гара след зимната ваканция още 10 гола и една света тройца на Ц(*КА и да ви видя как ще плюете псета долни *angry*

Manower
05.12.2010 12:32

те я раздухват, а тъпото население веднага се връзва! *thumb_up* Преувеличават и то доста, а тея журналистите са толкова досадни псета и аз ще му бутна микрофона!! Прекаляват! Давай Гара, намушкай им още 24 гола догодина и да станем шамиони и дай боже пак нещо в Европа да направил дали ШЛ,дали ЛЕ!

paunQ
05.12.2010 12:09

Ако тъпите журналисти не бяха раздухали новината, едва ли някой щеше да разбере, че е пил онази вечер. Радвам се, че Гара ще остане!

ivailo_zizov
05.12.2010 10:46

Страхотно!!! Секна интереса към Гарата*smile* Нека си остане при нас и да вкара още 24 гола през пролетта. Според мен, ако станем шампиони ще го задържим до др. зима А нека кучетата да си лаят...

Joroilievbg
05.12.2010 10:33

Това е добре за нас левскарите. Защото той ще остане при нас, а и ако иска трансфер лятото трябва да играе още по добре и да вкара повече голове.

toto86
05.12.2010 10:21

Не се стискайте; купувайте ,купувайте *lol* *party* *thumb_up* *lol*

don_a4o
05.12.2010 10:21

Нормално е да секне интересът към него направи Непростима Простотия и това ще го преследва цял живот никои не тачи пияниците а можеше да е Велик и богат играч нека Левски си скубе косата