Юнайтед с минимална победа над Сток

17:01
Юнайтед с минимална победа над Сток
Английският шампион Манчестър Юнайтед постигна минимална победа над Сток Сити с 1:0 в мач от 19-я кръг от английската Висша лига. Единственото попадение стана дело на аржентинския нападател Карлос Тевес в 83-та минута, а асистенцията бе на Димитър Бербатов, който влезе в игра в 62-ата минута.

През първото полувреме двата отбора малко чисти голови положения. Въпреки че владееха топката в по-голямата част от двубоя, гостите от Юнайтед не успяваха да създадат опасности пред противниковата врата. В 25-та минута Уейн Рууни имаше добра възможност да открие резултата, но ударът му бе спасен от Сьоренсен.

Вторите 45 минути започнаха с натиск на "червените дяволи", удари на Карлос Тевес и Рууни бяха блокирани от играчите на Сток, които се бяха организирали добре в защита.

В 63-та минута в игра влезе капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов, който замени Джон О\'Шей. Малко след това домакините останаха с човек по-малко, след като Анди Уилкинсън бе изгонен за грубо нарушение срещу Кристиано Роналдо.

Българският нападател в 83-та минута умело отигра топката в наказателното поле и намери Карлос Тевес, който донесе успеха на тима с единственото попадение в мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sudi
26.12.2008 21:48

Излишно се спори кой бил голям,кой малък,пък съдията кво бутал и кого

MAN_
26.12.2008 19:54

Макар че няма общо ще ти кажа да и за Рууни трябваше да има наказание но не ги решаваме тези неща нито аз нито ти нито който и да е то нас.А за Роналдо говори колкото си искаш той си е голям и ще си остане такъв

roommen
26.12.2008 19:27

MAN_ е айде като си толкова обективен ми сравни червеният картон на Адебайор и селските изпълнения на овчаря Руни или сега ще ми коментираш нещо от рода "имало е съдя да е свирил" .А за прима балерината Кристияна просто оставам без думи ,как не го мързи да става след всяко лягане по терена ,не знам

MAN_
26.12.2008 19:16

iksvel гледам доста те бива в коментарите ама сещаш ли се че Сток Сити направиха равен точно с Фулам приятелю и не говори неподготвен аз не видях нищо смешно в целият мач май само ти си видял нещо подобно.Ако толкова се пишеш че разбираш трябва доста добре да знаеш че в Англия всеки може да бие всеки нали така или не съм прав.Неможе постоянно да се играе на 100%.Голям майтап сте вие обаче когато бием измъчено както ти се изказа ставаме смешни,когато мачкаме наред имаме късмет или съдята ни помагал.Вече си мисля че завиждате на най великят отбор.Айде със здраве

cesekarchetooo
26.12.2008 19:11

Долу горе съм съгласен с левски... ние играхме слабо и не показахме това, което очаквах. Факт е обаче, че ние се нуждаем от победи, а дали е с 0-1 или 0-5 не е от голямо значение. Без да се напрягаме, се справихме с един много корав отбор. Това може само да ме радва. Време е да започнем да побеждаваме, защото доста изостнахме, а ни предстоят тежки двубои!
Glory Glory Man United

iksvel
26.12.2008 18:48

Еми да, за смях станахте. Сток бяха равни на вас. Е, наистина натоварването си е голямо, но все пак вие претендирате да сте най-великите световни шампиони, а Роналдо - най-великият за всички времена. Така че вие си трайте и се кефете на 3 измъчени точки срещу Сток Сити. charpaka, ако се замислиш, наистина ще видиш, че е смешно. В действителност отборът ви може много повече, но уви, такива са ви резултатите за сега. А аз, глупакът, всеки път сядам пред телевизора и ви гледам с надеждата да покажете футбол....
nachoss, някой казал ли е нещо за Тотнъм. Ако искаш скандали и да се заяждаш, отивай на женския пазар. И само ще ти припомня къде са Фулъм и къде са Сток Сити.

charpaka
26.12.2008 18:29

Кое е смешното, че този полусезон играят на 50% ли ? Просто не ми се мисли, колко добър ще бъде отбора след Януари месец.

MAN_
26.12.2008 18:07

Отново разбирчовци с брилянтни коментари.Станали за смях три точки вземаха ли да значи всичко е ок който не разбира моля да не пише смешните си коментарчета за Манчестър-най великият отбор на Англия,Европа и Света

Djonis
26.12.2008 17:30

iksvel тихо разбирачо ти ставаш за смях в момента верно не показахме брилянтна игра но се пак спечелихме така тихо

nachoss
26.12.2008 17:23

iskvel, нищо не показахме, това е факт. Факт е обаче, че за следващите 2 седмици имаме 7 мача, а като сложим и световното, програмата става много натоварена. И понеже ти много знаеш, кажи ми как завършиха Тотнъм и срещу кой тим.

iksvel
26.12.2008 17:16

Манчестър пак станаха за смях, а Роналдо отново не показа никаква игра. Добре, че е нашето момче да ги спаси....

Crissstiano
26.12.2008 17:13

Нагъл ненагъл най-добрия играч в света разбирачо

MB_KrisS
26.12.2008 17:09

Юнайтед са най-смешния отбор на света. Ако не ги бута съдията или късмета няма начин. И сега, и срещъ Съндърланд всичко освен футболните качества бяха на тяхна страна. Роналдо е най-тъпото к***ле, което някога е играло футбол. Само хитрува и нищо не показва, просто нямам думи за този нагъл ром.