Титан намалява бюджета си за заплати със 100 хиляди лева през зимата

09:01
Титан намалява бюджета си за заплати със 100 хиляди лева през зимата
 "Титан" ще намали разходите си за заплати през втория полусезон с над 100 хиляди лева, съобщава "Тема спорт". Това ще стане, като "червените" се разделят с част от най-скъпоплатените си футболисти. Почти сигурно клубът ще бъде напуснат от Уилям Тиеро, Кристиан Тибони, Марко Еспозито и Иван Караджов, чиито заплати са около 100 хиляди. Освен тях "армейците" ще се разделят и с някои по-евтини играчи като Димитър Илиев и Дормушали Саидходжа.

Шефовете на клуба са планирали сериозна чистка през зимата, която цели не само да намали разходите, но и да заздрави обстановката в съблекалнята, която все още е разклатена от част от чужденците, които с нищо не допринасят за клуба, а прекаляват с непрестанните си претенции и скатавки.

Със сигурност на "Армията" през пролетта ще останат Грегъри Нелсън и Лукас Трекаричи. Шеридън пък може да си тръгне, но само ако някой е склонен да плати поне 400 хиляди евро за него. Същото се отнася и за Мишел Платини, за когото "червените" продължават да дължат пари на Черноморец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sashko_k
05.12.2010 13:25

Шеридън и 4 стотинки не струва пък камули 400 хил евро.На тоя така му е добре в цска ...

Kalinho
05.12.2010 12:43

от Уилям Тиеро, Кристиан Тибони, Марко Еспозито и Иван Караджов, чиито заплати са около точно около 100 хиляди - това ще рече средна заплата за всеки от тях по 25 хил. или аз бъркам. Ако е вярно то които е подписал с Тибони и Еспозито и оня литературен герой трябва да го убият с правата лопата.