Нов скандал в Реал Мадрид

15:32
Нов скандал в Реал Мадрид
Избухна нов скандал в испанския гранд Реал Мадрид. В ожесточен конфликт влязоха наставникът на отбора Хуанде Рамос и спортният директор Предраг Миятович.

Рамос е категоричен в искането си в да привлече Ашли Йънг от Астън Вила, но бирмингамци не желаят да се разделят с футболиста си и му поставиха много висока цена с цел да откажат мераците на шефовете на "белия балет". Така и стана, и спортният директор Предраг Миятович без да попита Рамос е влязъл в контакт с босовете на Ливърпул за евентуалното купуване на скандалджията Джърмейн Пенант.

Двата клуба дори са стигнали до споразумение и Реал трябва да плати около 5,5 милиона евро за Пенант, но трансферът е в застой, тъй като Рамос не иска да вземе в отбора си футболиста на Ливърпул, който все още не е уточнил личните си условия с Реал.

"Надявам се да се стигне до трансфера на Пенант. Смятам, че има някакво неразбирателство между мен и Миятович, но всичко трябва да бъде уточнено и да не се допускат грешки в работата на клуба, които могат да попречат в развитието на Реал", коментира Хуанде Рамос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fawlty_towers
26.12.2008 15:37

Абе Йънг, Пенант....който и да е - това е годината на Барса. На Реал не им трябват още звезди - имат си достатъчно. Трябва им само малко сборен дух и хъс за игра.