Гигс: Може и да окача бутонките в края на сезона

17:32
Гигс: Може и да окача бутонките в края на сезона
Уелската легенда на Манчестър Юнайтед Райън Гигс намекна, че има голяма вероятност да окачи бутонките на стената в края на този сезон, ако не успее да си спечели постоянно място в първия тим на "червените дяволи".

37-годишният полузащитник ще изиграе много скоро своя мач номер 850 с екипа на Юнайтед, но днес призна, че бавно и сигурно се приближава към края на своята страхотна кариера. Проблеми с подколянното сухожилие доведоха до това, че Гигс игра в само 10 мача на своя тим през този сезон, а крилото призна днес, че може да спре с футбола, ако в края на сезона нещата не са се подобрили.

Той заяви: "Лично за мен, нещата не изглеждат добре, така че аз просто искам да се завърна в игра. Няма да съм в игра всяка седмица, но искам да играя повече време, за да видя на какво ниво съм. Този момент обаче се приближава с всеки следващ сезон, защото аз все си мисля - \'Това може да е последният ти сезон\'. Тази кампания съм по-близо до окачване на бутонките, отколкото бях през миналия сезон, но това е може би, защото не играя редовно. Ако имам постоянно място в тима и играя добре, може би ще продължа. Ако това не се случи, тогава ще трябва да обмисля сериозно ситуацията".

Много е вероятно Гигс да стане национален селекционер на Уелс в края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация