Фабрегас: Има по-лоши неща от една контузия

12:22
Фабрегас: Има по-лоши неща от една контузия
Капитанът на Арсенал Франсеск Фабрегас гледа позитивно на своята контузия, тъй като както самият футболист казва нещата можеха да са много по-лоши. Полузащитникът на "топчиите" е извън терените за четири месеца, след като контузи коленните си връзки в сблъсък с Шави Алонсо миналия уикенд.

Медиите започнаха да спекулират, че това е поредното нещо, което мачка надеждите на Арсенал за титлата, но Фабрегас остава оптимист.

"Докторите ми казаха, че съм късметлия, тъй като кракът ми е бил във въздуха по време на сблъсъка. Ако бях на земята можех да нараня прасеца си и да се наложат операции. Можело е да се случи всичко. Опитвам се да гледам позитивно на нещата. Разбира се не исках да съм контузен, но можеше да е много по-лошо – можеше и да са девет месеца. Ще има още мачове, в които да се включа, когато се възстановя. Ще съм на линия за четвъртфиналите на Шампионската Лига, ако стигнем до там, а и слава богу има мачове от Карлинг Къп и Премиърпшип", коментира Фабрегас.

Футболистът не обвинява Алонсо за контузията си, като заяви: "Това беше инцидент с Шави и той не го направи нарочни. Той е много загрижен за мен и ми се обажда често. Добри приятели сме. В живота се случват много по-лоши неща от една контузия", допълни испанецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
26.12.2008 15:38

Eто това е пич. Оптимист е и прощава. За такива футболисти животът и приятелството са важни неща. Евала му правя!