Край на слуховете, Бербатов остава в Юнайтед до края на кариерата си

13:56
Край на слуховете, Бербатов остава в Юнайтед до края на кариерата си
Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев заяви, че според него българският нападател ще остане играч на Манчестър Юнайтед до края на професионалната си футболна кариера.

Мениджърът на Бербатов рядко говори пред медиите. Той обаче избра ефира на ТВ+ и студиото на "Свободна зона", за да си поговори с Георги Коритаров за постиженията на българския спортист.

"Въпреки че е толкова млад и вече е толкова известен и уважаван футболист, пътят на Бербатов беше много дълъг", започна разговора в студиото на "Свободна зона" Данчев.

По думите му в мача на Манчестър Юнайтед срещу Блекбърн главни герои били Димитър Бербатов и Уейн Рууни, и точно те двамата представили "истински спектакъл" пред публиката .

"След като вкара третия гол, всеки от останалите футболисти търсеше положение Бербатов да вкара и следващ, и следващ гол. И той го направи", заяви Данчев.

Мениджърът на Бербатов не отрече, че в отбора на "червените дяволи" има съперничество. Според него това било нормално, тъй като това са играчи от много висок ранг.

"Всеки един футболист в Манчестър Юнайтед е с различен характер, а Митко е човек, който е балансиран. Рууни и Нани са малко по-агресивни, но това е, може би, заради възрастта им. Митко е един от примерите за поведение в отбора", твърдо заяви Данчев.

В ефира на ТВ+ той каза, че слуховете за трансфер на Бербатов са просто слухове.

"Почти сигурен съм, че той ще завърши своята кариера в Манчестър Юнайтед. Вероятно до края на кариерата му няма да го видим с фланелката на българския национален отбор. Бербатов реши да даде път на по-млади футболисти в националния ни отбор."

За сравненията между Димитър Бербатов и Христо Стоичков Данчев бе категоричен: "Бербатов и Стоичков са мегазвезди в две различни измерения. Разликата във времето и условията, при които са работили са големи. Те са две от перлите не само на българския футбол, но и на България. Не бива да се прави сравнение между тях."

Към края на разговора в студиото на "Свободна зона" по ТВ+, мениджърът на Бербатов каза, че по-широката обща култура и интереси на футболиста, извън футбола, помагат на Бербатов не само в кариерата му като футболист. Данчев бе категоричен, че след 4-5 години няма да се говори за Бербатов само като топ - футболист, но и като за личност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ip
04.12.2010 22:38

Ти дори името на идола си не можеш да напишеш правилно...

SteamUsers
29.06.2011 10:44

Така е а написа роман ! За надутия стоичков *joking*

hrasta
04.12.2010 18:14

Разбира се, че сравнение между Бербатов и Стойчков не може да стане. Втория - жива легенда на Барселона, а изявите на Бербо в Ман Ю - доста противоречиви,за лични успехи няма място за сравнение, всички се годеем с Камата, носител на най-престижната награда в съвремения футбол. А за постижения на нациолно ниво - Бербатов беше една издънка (макар и голамайстор за всички времена),никога не успя да бъде истински лидер,както беше на времето Стойчков (голмайстор на световно).

MeToDueB
04.12.2010 16:41

него едва ли му дреме за парите, просто иска да играе за голям отбор .. иначе по 10-15 милиона всяка година да взимаш .. едва ли ще ти дреме .. щото той си има пари и ако иска и преди 5 години да беше спрял .. и тогава е бил милионер *wink*

lozan_kr
04.12.2010 15:37

ама да не е луд да се махне от там при тия пари?!?!
докато го държат ще е там!!! *lol*

don_a4o
04.12.2010 15:12

САФ решава дали Берба ще остане в Манчо не от Данчев иначе е добра новина

pLe0mAx_vr
04.12.2010 14:26

аа стига бе.. сериозно ли?!?! Лятото пак ще почнете да го продавате... *lol* *lol*