Ван дер Саар: Имахме доста странна седмица

13:15
Ван дер Саар: Имахме доста странна седмица
Холандският страж на Манчестър Юнайтед Едвин Ван дер Саар, който стана скоро на 40 години, призна че не е имал толкова странна седмица.

Ван дер Саар и неговите съотборници се изкачиха на върха в Англия след разгрома над Блекбърн, но във вторник се получи голямо разочарование, тъй като младите състезатели на тима паднаха катастрофално от Уест Хям в 0:4 в четвъртфинал за Купата на Лигата.
Ван дер Саар заяви: "Ние бяхме в много добро настроение след резултата срещу Блекбърн миналия уикенд и след равенството на Челси с Нюкасъл в неделя. Нещата се обърнаха в наша полза в лигата през последните седмици. Някои от младите ни играчи получиха шанс да се изявяват в Карлинг Къп и да хванат окото на мениджъра, но нещата не се получиха и всички сме разочаровани."

Стражът допълни: "Ние обаче оставаме на върха в лигата. Може да се каже, че вече изгубихме доста точки и се очакваше да водим с пет или шест, но те са само две. Нека да се надяваме, че ще можем да градим върху мача с Блекбърн и да печелим още много точки."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
04.12.2010 16:03

вие си я направихте толкова странна нищо на върха сте но КК е важна купа