Койл и Елмандер са мениджър и играч на месеца

12:41
Койл и Елмандер са мениджър и играч на месеца
Наставникът на Болтън Оуен Койл спечели наградата за мениджър на месеца във Висшата лига, а нападателят на тима Йохан Елмандер бе определен за играч на месеца.

Отборът на Болтън не допусна нито една загуба през ноември, като записа три победи и две равенства, с което се изкачи до шеста позиция в класирането с 23 точки.

"Това е страхотно признание за нашия клуб. Наградата е колективна - персоналът, играчите и публиката изиграха важна роля за доброто представяне", заяви Койл.

"Мисля, че всички можем да сме доволни от постигнатото. Всички вложиха много сериозен труд и това трябва да ни даде тласък оттук нататък. Наградата е страхотна за Йохан, защото всички знаем на какво е способен, но сега той започна да добавя и голове към играта си", допълни мениджърът на Болтън. Елмандер отбеляза три гола през ноември - два срещу Нюкасъл и един срещу Уулвс.

"Поласкан съм, защото има толкова много добри играчи в това първенство", сподели нападателят. "Лесно е да играеш под ръководството на толкова добър мениджър. Трябва да благодаря на съотборниците си, защото те ми помагат да се справям добре", добави Елмандер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация