Игуаин се чуди дали да се оперира

12:28
Игуаин се чуди дали да се оперира
Аржентинският нападател Гонзало Игуаин призна, че не иска да се оперира, въпреки че от Реал Мадрид настояват той да мине "под ножа", за да се реши по-бързо проблема с травмата на гърба.

Нападателят не игра за "Белия балет" при тежката загуба от Барселона заради травмата, но има голяма вероятност да не помага за своя тим през следващите два месеца, ако все пак реши се оперира.

Игуаин заяви за "Марка": "Ще опитам да взема възможно най-доброто решение и то много скоро. Трудно ми е."

Медицинският щаб на испанския гранд обаче настоява, че аржентинецът трябва да се оперира колкото се може по-бързо, защото по този начин ще бъдат минимизирани щетите както за играча, така и за клуба. Игуаин обаче има идея да се прибере в Аржентина, за да реши проблема по алтернативен начин, което обаче не се харесва на Жозе Моуриньо. Ако реши да мине "под ножа", Игуаин ще бъде опериран от Енрик Касерес, който е най-добрият специалист в Испания в тази област. Той вече помогна на Санти Касорла от Виляреал, а преди това на Тиенри Анри и Яя Туре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

trafikanta83
04.12.2010 14:12

yoyo май ти си тоя дето все реве на всяка статия *party*

don_a4o
04.12.2010 13:55

защо да има статии за барса, нали са ВЕЛИК отбор без проблеми, а Реал са с проблеми от 2 седмици

crreal
04.12.2010 13:23

За пръв път да съм съгласен с теб.Рабира се че трябва да се оперира и да се оправи и чак тогава да играе.Кака играе контузен и благодарение на това е 6 месеца извън игра.

yoyothebestplay
04.12.2010 13:05

и пак казвам : Нямате ли срам бе Уинери ? Какви са Барса ? ! Най - добрите в света за момента ? И защо няма теми в нашия форум ? еи корупция корупция Както каза Методиев : ние българите , сме нещастници с робска психика *lol* *thumb_up* *cigarette* и е напълно прав

yoyothebestplay
04.12.2010 13:02

казвам го като неутрален : ще жертва здравето си за да помогне на отбора ? Едит съвет : никоге не играй контузен !