Майкъла: Левски ще си свали гащите пред Дембеле

10:43
Майкъла: Левски ще си свали гащите пред Дембеле
Гара Дембеле го хванали да кара пиян. И сега какво? В нормалните отбори от Западна Европа такъв ще го изгонят. А в Левски ще си свалят гащите. Няма и начин да постъпят другояче, след като Дембеле се явява половин отбор. Като го няма него, и 50% от Левски отиват по дяволите, пише в свой коментар Георги Илиев-Майкълаз за "7 дни спорт".

Левски е зависим от Гара, Гара не е зависим от Левски

Той е силен футболист, върши си работата добре. Само че в чужбина изцепки като тази не се прощават. Ще го изгонят, и нито ще му е за първи път, нито за последен. Но в Левски нямат друг изход, освен да го държат, докато вкарва голове. Като спре да вкарва, ще последва съдбата на онзи другия преди него, който беше тръгнал по същия път - Юсеф Рабех. Затова сега най-много да го глобят с 5-10 хиляди лева, и дотам.
То и в ЦСКА е същата работа. Имат едни трима-четирима италианци, които по цял ден се усукват около докторите в Царско село. Обаче като дойде ден за заплати, се редят първи на опашката
И сега в ЦСКА се чудят как да ги изгонят. Искат да ги махнат, ама не могат. А в Левски пък и да могат, няма да ги изгонят, тъй като без тях няма да играят добре. Ето това е професионализмът в двата ни най-големи клуба!

Честно казано, чужденците не са толкова виновни. Виновни са шефовете на клубове от "А" група. Нали те им предлагат договори, в които футболистите имат само привилегии и никакви задължения

Ами като си се договорил с тях така, какво друго да очакваш? Да не говорим пък какви идват в България - половината от безработните футболисти, на които в чужбина им дават помощи от 5000 евро. Чудят се как да се отърват от тях и такива трансфери са им добре дошли. Но не е луд този, който яде баницата. Луд е онзи, който му я дава.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
05.12.2010 17:38

Майкъла да си гледа собствения тим,разбирам,че го е яд от факта,че Дембели играе в Левски, а не в ЦСКА,но това е положението! Не оправдавам Дембеле за постъпкат му,дори смятам,че трябва да бъде среиозно смъмрен и наказан,но в Англия Джерард и Рууни също имаха пообни изцепки,да не би Ливърпул и Ман Ютд да са ги отстранили от отборите си ?!?

Notlike
05.12.2010 17:11

Не ме интересува дали е пил Гарра, интересува ме дали е карал пил, защото ако блъсне вашето дете, няма да ви пука от Левски ли е, от Реал Мадрид или който и да е.. законите на пътя в немалка степен са писани с кръв.. пак казвам, спокойно можеше да извади 10 лв и да си вземе такси.

Kalinho
04.12.2010 19:23

thrill да и гаджето ти е стимка от някой плейбой *lol* поне за едно може да не лъжеш - най - вероятно си някаква танцъорка в някой гей бар.

Xelikopterr
04.12.2010 14:34

Единствената грешка на Дембеле е, че се е качил и е шофирал пил, голяма глупост. Но иначе, че се е решил един път да се напие като "бял" човек е нещо напълно нормално- бил е на рожден ден, часове преди това отборът му е отпаднал от лига Европа и то при такова време, че и аз ще искам да се сгрея с нещо след това *joking* , а и като цяло алкохолът не е сред забранените стимуланти в спорта. Затова драги футболисти, като се напукате, не сядайте зад волана, така хем няма да извършите някоя глупост, хем няма цяла България да раздухва среднощните ви изцепки.

Manower
04.12.2010 13:51

както Гонзо го каза: ВИе искате да се нахвърлите срещу Гара и да бъде най-голямата измет в тоя момент! Вие май сте доста глупави,защото медийте прекалено много го раздуват и го изкарват сеедно пиянствал цяла нощ, а това не е истината. Ама всеки за себе си ще прецени,но с това тъпо население в цялата страна, без образование лесно се манипулира и контролира. Те ви дават да ядете и вие го ядете, послушници сте! А Руни какво направи,а???!!! Айде се осъзнайте в кой свят живеете,лесно е да се плюе,Майкъла само акъл дава!

thrill
04.12.2010 13:04

ilieviq456 *wink* Колега не съм от ДАНС , но съм участвал във филма "Флаш ДАНС" , шоуто "Dance with me" и "ДЕНСинг старс" . *sick* Освен това, имам гадже в балет " Мага ДАНС". *party*

ilieviq456
04.12.2010 12:56

Заради такива като вас дето ги оправдавате тези смешки се мислят за "супер звезди" *stop* Мухльовци ...

ilieviq456
04.12.2010 12:53

Аз thrill го знам той е от ДАНС Така, че Kalinho несе ебавай да нети нахлуят качулките у вас след 2-3 часа *lol* *beer* ой-ой братушки *party* И спрете да коментирате машина немашина това е излагация *stop* Аз съм ЛЕВСКАР но не оправдавам селската му постъпка заслужава да не играе в мача с Берое и Спортинг (Дори да ги загубим тези мачове) + 10 000 лв глоба + Предупреждение за изгонване при следващо провинение

thrill
04.12.2010 12:52

Ако и аз играя в мач като този в Монтана, след който публиката скандира : "Продажници" ! , а треньорът на домакините казва, че са играли без вратар и защитници, и аз ще стана "машина за голове". Но после, като ме пратят в някой белгийски град като напр. Беверен, Аалст, Гент, Антверпен ( останаха ли още градове в Белгия ?) бързо ще ме разкрият . Да припомня само, че една друга "машина" бе продадена за 4 млн. в първенство, където ударът с лакът в лицето на противник е забранен и същата тази машина "изработи" точно 0 (нула) гола. После, пратиха "машината" в Анадола и Ориента , където за 4 сезона изработи "цели" 8 гола (3 от тях - от дузпа). Толкова, колкото Бербатов вкара за два мача. *joking* Знаем и за други БГ "машини за голове", продадени в "Сарагоса" , "Ланс" , "Херта" (6 гола за 4 години) . Така че, нека не избързваме с определенията ... *wink*

Kalinho
04.12.2010 12:40

thrill абе пич ти последно адвокат ли си, прокурор или от ДАНС? Или може би просто злобарче което го е яд, че Дембеле е машина и не спира да наказва.

thrill
04.12.2010 12:30

Знаете ли защо негърът представя фалшив документ за правоуправление на МПС ? *joking* А, знаете ли, защо Дембеле бе арестуван на летището във Франция ? *smile* Мислите ли, че има връзка между двете събития ? *sad* .... А, знаете ли, че при проверката на документите на нарушителя Г. Дембеле, който е с френски паспорт , органите на Пътна полиция са отправили запитване за влидация на данните му във страната, чиито гражданин е той .
От френска страна са ги известили , че на същото лице Е ОТНЕТО правото да управлява МПС заради нарушения на тамошното законодателство.

don_a4o
04.12.2010 12:16

Ако не е Дембеле Левски са за никъде 26 гола Фамознооооо и да е пиян залян няма да го продадат МАШИНА за голове е

ilieviq456
04.12.2010 11:28

Така е пичага ама в българия става малко по честичко отколкото в другите стради даже бих казал доста честичко *thumb_up* *beer* *stop*

Kalinho
04.12.2010 11:21

Е добре хващат го един път да кара пил и го искарахте най - големия алкохолик в света. По целия свят не само в България има футболисти които пият и голяма част от тях са велики играчи, в Англия колко звезди хванаха пияни, или да се бият? Всеки трябва да разпуска и почива по някакъв начин.

ilieviq456
04.12.2010 11:04

Еми така е Нашия футбол е "на дъното на хранителната система" в целия свят *wink* Иска да се привлекът заможни собственици като в Русия и Турция и да се направят нови трансфери с наистина класни играчи. И дори да отнеме 2-3 сезона, в който няма да имаме успехи ще издържим ние феновете за да може после да гледаме любимите си отбори в Шампионска Лига в Лига Европа и не просто да ги гледаме, а да се радваме и на успехи *stop* Ето това е философията, но в тази държава и в дпорта властва мафията и скоро футбол с марка "Европа" няма да видим, а и как друго яче като постоянно се уреждат мачове и се купуват ПИЯНДЕТА като Дембеле, Рабех, Иван Иванов, Караджов и т.н. Според мен е това, но за съжаление едвали скоро ще стане истина *sad* Което пък е много жалко