ЦСКА - Бешикташ бил пред прекратяване

09:10
ЦСКА - Бешикташ бил пред прекратяване
Шандор Берзи (Унгария), делегатът на мача ЦСКА - “ Бешикташ” (1:2), заплашил да прекрати срещата заради бомбите, летящи от сектор “Г” на ст. “В. Левски”.

“Обади ми се човекът от БФС, който придружаваше унгарския гост - обясни Димитър Димитров, шефът по сигурността от страна на ЦСКА. - Предупреди ме, че ако не бяха спрели, вероятно щеше да спре мачът. Сега ни чака голяма глоба. Отидох при сектор “Г”, помолих Димитър Ангелов да спре бомбите. А той само ми обясняваше, викайки ми “бате”, че не зависело от него. Иначе пред СДВР декларира, че проблеми няма да има. Позволиха му мегафон, по който да командва публиката. Но когато го помолихме по мегафона да призове да спрат бомбите, той отказа. Дучето въобще няма право да е на пистата.”

Шефът на фенклуба отвърна: “Не коментирам никакъв Димитър Димитров и нямам нищо общо с бомбите. Фенклубът се занимаваше само с хореографията. Полицията да търси кой е хвърлял бомби.”

Заради ексцесиите по трибуните ЦСКА е заплашен с глоба от 30 000 швейцарски франка от УЕФА, но не и с мач без публика.

След двубоя срещу “Бешикташ” са арестувани четирима заподозрени, че са хвърляли по пистата запалителни неща, а един - за хулиганство.

Няколко скинари се издирват, след като пребили двама роми в автобус в часовете след двубоя.

Един привърженик на “Бешикташ” е задържан за притежание на марихуана.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари