МакКлийш осъди грозните сцени след мача с Астън Вила

16:32
МакКлийш осъди грозните сцени след мача с Астън Вила
Мениджърът на Бирмингам Алекс МакКлийш разкритикува остро феновете на своя тим, които нахлуха на терена на "Сейнт Андрюс" и се спречкаха с агитката на Астън Вила след края на мача от четвъртфиналите за Купата на Лигата.

Над 1000 фенове на домакините нахлуха на терена, след като Бирмингам Сити спечели за първи път срещу градския съперник от пет години насам. След това имаше доста грозни сцени, като петима бяха задържани, а повече от 10 човека бяха контузени. МакКлийш заяви днес:

"Ние трябва да сме доста по-големи от това, което се случи. Не трябва да имаме манталитета на малките клубове. Сцените онзи ден ми напомняха на мача от Купата преди години, когато Херефорд победи Нюкасъл, а феновете нахлуха на терена, което си беше ОК".

МакКлийш допълни: "Такива неща обаче не може да се случват в Бирмингам, не и в клуб от Висшата лига. Нашите фенове няма нужда да правят това. Трябва да сме по-големи. Определено трябва да празнувате, но не го правете сякаш сме спечелили финал на Световно първенство. Такива неща не може да има в съвременния футбол, въпреки че все пак разбирам емоциите им".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация