Моуриньо: Кристиано е добре, ще играе

15:30
Моуриньо: Кристиано е добре, ще играе
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, който страдаше от травма в глезена, ще вземе участие в съботното дерби с Валенсия, съобщи старши-треньорът на столичани Жозе Моуриньо.

Наставникът на "Белия балет" заяви на пресконференцията си преди срещата с "прилепите": "Кристиано Роналдо е добре ... Той ще играе срещу Валенсия".

От Реал пък допълниха, че бившият играч на Манчестър Юнайтед е страдал от възпалено сухожилие на десния глезен. 25-годишният португалски национал, който е най-скъпият играч в света, започна във всичките 13 мача на Реал този сезон в първенството, както и във всички срещи на тима от Шампионска лига. Роналдо има общо 18 попадения във всички турнири. Реал Мадрид пък заема второто място в Примера дивисион с актив от 32 точки, с две по-малко от лидера Барселона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yoyothebestplay
04.12.2010 13:03

хаьххахьахаххахахха *lol* *lol* ебаси детето ревеш ли нещо ? сааад *wink* *party*

trafikanta83
03.12.2010 18:33

ей ти yoyothebestplay нещасник има още много мачове нищо не се знае случва се да загубиш с такъв резултат стига си обсъждал Реал гледай си там каталунските цигани и тва е те там в Каталуния затова искат да станат държава щото не са испанци а мангали радвай се на победата какво обсъждаш Реал каквито теми искат такива ще слагат теб какво те засагя. A до колкото Роналдо браво че ще играе трябва да покажем че продължаваме да се борим въпреки тежката загуба сезона е пред нас и в трите турнира които се борим имаме големи шансове така че една загуба нищо не означава макар като тази с 0-5 а и имаме още един пряк мач с тях така че сега повече от всякога трябва да подкрепяме нашия си отбор HALLA MADRID

yoyothebestplay
03.12.2010 16:38

нека да играе де ама вие тука сте много умни и само за реал теми слагате *joking* нямате ли срам бе уинери ? *thumb_up* *thumb_up*

don_a4o
03.12.2010 16:14

е хубаво де нека да играе момчето чакат ги тежки мачове първият е с Валенсия утре Успех