Гара захвърли микрофон на Нова ТВ заради неудобен въпрос

15:16
Гара захвърли микрофон на Нова ТВ заради неудобен въпрос
Нападателят на Левски Гара Дембеле захвърли микрофон на Нова ТВ заради неудобен въпрос при излизането му от сградата на 7-о районно управление на СДВР.

Нападателят на Левски бе помолен от репортера на Нова ТВ – Антон Манолов, да разкаже какво се е случило през нощта. След като не получава отговор, журналистът задава и втори въпрос "Защо реши да караш толкова пиян?", при което спортистът грабва микрофона на Нова ТВ и го захвърля в тревата, след което, придружен от шофьор, се качил в лек автомобил и потеглил.

Гара Дембеле беше арестуван рано тази сутрин, след като се е опитал да щофира с 1,64 промила алкохол в кръвта. Инцидентът е станал няколко часа след завръщането на Левски от Белгия, където се игра мачът с Гент и българите претърпяха загуба с 0:1, като по този начин отпаднаха от Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bradata63
04.12.2010 08:56

Кой знае как се е изразил журналистът на Нова та е накарал гол-майсторът да му хвърли микрофона?Да бъде благодарен,че не е хвърлил него в тревата.А м/у другото вие господа моралисти в този сайт малко се по-оляхте!За две ракии ще разпъните човека на кръст,като че ли само той от всички футболисти пие а другите са на вода и молитви!Пило му се на човека пил,издънил се ще си понесе вината и толкоз,какво го разнасят,като байряк из медийте като престъпник!

popi84
03.12.2010 23:50

Ааа Гара и в Пловдив си беше такъв, с Бенджи си правиха Сале малейко по цели нощи и сменяха по 5-6 бара на вечер *beer* Тотален побърквач си е от кадето и да го погледнеш *party*

marian4y
03.12.2010 22:11

Абе всички изопачават нещата и наще журалистчета които са много нахални и прости и се чудят само как да изложат някой !!!

LondonLeons
03.12.2010 20:48

maria2009 - в този случай не е от голямо значение дали е бил пиян след като е карал Хамър който е близо 3тона и блъска Хонда която е кажи речи на половината, там дори и да не си пил пак може да се случи *wink* така че стига сте плюли нялво и надясно колкото да се намирате на работа *thumb_down*

thrill
03.12.2010 20:36

Taкава глупост : "просто си преместих колата" - в закона няма . *smile* Тези номера ги пробутва всеки втори лаик , но в закона или си управлявал МПС -то , или - не ! Няма 5 метра, няма 10 километра. И не им прави чест , че се опитват да хитруват и да шикалкавят. *thumb_down* А, представянето на фалшив документ за самоличност е ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ *stop* Ако измъкнат негъра сух, без да си понесе предвиденото от закона наказание, то вече никой в тази държава няма да вярва в законността.

kristianoooo
03.12.2010 19:17

гара не екарал пиян а просто си е преместил колата е гледайте и новините *thumb_up*

maria2009
03.12.2010 17:34

Помните ли още партньора на Албена Денкова какво причини в пияно състояние е наказание имаше ли .Е сега как и с какви очи можеш да накажеш някой известен в БЪЛГАРИЯ *thumb_down*

don_a4o
03.12.2010 16:17

Дембеле е МАШИНА но си промених мнението за него много се отпускат и възгордяват пияници мръсни нека има справедливост