Торес ще води атаката на Ливърпул срещу Болтън

18:01
Торес ще води атаката на Ливърпул срещу Болтън
Фернандо Торес ще се завърне в игра за Ливърпул в утрешното домакинство на Болтън в мач от английската Висша лига. Испанският нападател ще може да вземе участие в срещата на "Анфийлд", а завръщане в отбора ще направи и мениджърът Рафаел Бенитес, който не успя да води мърсисайдци повече от седмица, заради здравословни проблеми.

Торес, който пропусна 16 мача на "червените" от началото на сезона, бе подложен на интензивна рехабилитация от страна на медицинския екип на Ливърпул и ще бъде на разположение утре. 24-годишният голмайстор вече тренира със съотборниците си, след като отсъстваше от игра през последния месец заради поредната си контузия.

Въпреки, че испанецът е сред основните футболисти на Ливърпул, отборът все пак успява да запази лидерството в класирането на шампионата, а сега Торес ще опита да промени слабата резултатност на мърсисайдци в домакинските им мачове, която те показват в последните кръгове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ALDINLIVERPOOL
26.12.2008 11:28

Вече невярвам да бъде предишния ТОРЕС,СИГУРНО ЩЕ ПОИГРАЕ ПОСЛЕДНИТЕ 25 МИНУТИ

Notlike
26.12.2008 10:59

Айде, идва ад за нашите противници

Marchi
25.12.2008 23:45

Toress is the best дано бързо си възвърне старата форма

enevpatrona
25.12.2008 19:47

На това му се казва добра Коледна новина.Надявам се Торес да засили нападателната мощ на Мърсисайдци,с което да засилят претенцийте си за титлата на острова.