Фърги: Победим ли Арсенал и Челси, докосваме титлата

14:03
Фърги: Победим ли Арсенал и Челси, докосваме титлата
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че "червените дяволи" ще направят голяма стъпка към титлата в Англия през този месец, ако победят в срещите с Арсенал и Челси.

Английският гранд от Манчестър излезе начело в класирането на Висшата лига през миналия уикенд, след като спечели мача си с Блекбърн у дома, а Челси направи равен при гостуването на Нюкасъл. Арсенал, които са трети в класирането, гостуват на "Олд Трафорд" на 13 декември, а шест дни по-късно Бербатов и компания пътуват за "Стамфорд Бридж".

Челси и Арсенал пък се срещат на 27 декември. Фъргюсън заяви за "Инсайд Юнайтед": "Човек винаги иска да спечели тези мачове, защото те са от изключително голямо значение".

Шотландският наставник на Манчестър Юнайтед продължи: "Ние успяхме да се доберем до позиция, от която да водим с две точки на Челси, така че мача на "Стамфорд Бридж" и срещата у дома с Арсенал ще бъдат много важни за нас, няма съмнение в това. Всички видяхме какво се случи миналия сезон - някои важни решения не бяха в наша полза по време на двата мача с Челси и в крайна сметка приключихме сезона без някои много важни точки".

Реферът на мача с Челси през миналия сезон в Лондон не видя нарушение на Дидие Дрогба срещу Уес Браун при победния гол на Джон Тери, а след това на "Олд Трафорд" Дрогба се разписа от засада.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
06.12.2010 00:57

Айде Фърги разкажи им играта ..
Валенсия , Арсенал , Челси .. подобно на миналата година в края на сезона ..
Именно тогава заради трудната програма загубихме ШЛ и ПЩ на края .. Дано не се повтори и сега ..
А и съдията е някой който вижда по-добре , не да прави фатални грешки и да подарява титли ..
Ако е така залагам Ман 3:1 Челси .. както стана за Къмюнити Шилд

diadohadji
05.12.2010 16:30

Ако Фергюсън спре с ротациите и остави Бербатов и Рууни заедно МанЮн ще се развихри!!! Дядо Хаджи

yoyothebestplay
05.12.2010 14:07

Fab 4 хахаххааххаха *lol* *lol* *joking* това беше много добро и навреме признавам го наистина ! хаха *beer*

FAB_4
04.12.2010 14:16

А ако не ни победите, нали знаеш какво можеш да ми докоснеш...

Fabregas_boy
03.12.2010 17:01

Въпросът е кой ще има най-много точки,не от кой ги е взел. *thumb_up*

don_a4o
03.12.2010 16:13

няма да са Челси а защо пък не включим в борбата за титлата и Тот и Ман Сити иначе битката е между Манчо и Арсенал според мен ако Арсенал пак не се срине накрая а Челси дали ще се оправи невярвам много

STEFOGOOL
03.12.2010 15:42

Да ама Ман. Юнайтед са първи, а ги водеха със сумати точки. Въпросът е кой ще издържи на високо ниво до края *thumb_up* *lol* *beer*

darklight
03.12.2010 14:47

Да ама дядката е забравил, че Македа вкара с ръка.

don_a4o
03.12.2010 14:29

Това всеки го знае нали са преки конкуренти за титлата ако Манчо ги победи да доста ще напредне с точките напред но мисля че Арсенал ще е по-труден съперник от Челси Арсенал сега е в много по-добра форма от Челси и няма да се даде залагам на равен с Арсенал и победа над Челси тоест 4т от 2-та двубоя