Насри и Ван Перси под въпрос за Фулъм

13:50
Насри и Ван Перси под въпрос за Фулъм
Самир Насри и Робин Ван Перси ще трябва да преминат късен фитнес-тест преди да стане ясно дали ще могат да вземат участие в лондонското дерби с Фулъм на "Емирейтс Стейдиъм".

Френският национал Насри, който се намира в отлична форма от началото на сезона, нарани своето коляно при победата над Уигън в Купата на Лигата през седмицата. Холандският нападател Ван Перси се завърна наскоро от травма в глезена и може да бъде оставен да почива като предпазна мярка. Мениджърът Арсен Венгер няма нови контузени, въпреки че Сеск Фабрегас и Томас Вермален остават в лазарета на "артилеристите".

Нападателят Андрю Джонсън пък ще може да играе за Фулъм при гостуването в Северен Лондон. Карлос Салсидо обаче няма да може да участва в дербито, тъй като усложни проблема в глезена си след мача с Бирмингам Сити. Боби Замора, Филип Сендерос, Рафик Халиш, Муса Дембеле и Фредерик Стоор са аут за тима, воден от Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
03.12.2010 14:31

ей само контузии в Арсенал Лазарета се пръска под шевовете кашкавалени ли са тези футболисти мача с Фулъм е голямо дерби ще е много труден мач трудно ще ги победим този сезон не се стравят добре но не са лесен съперник и ни трябват всички играчи