Роналдо се възстанови за дербито с Валенсия

11:59
Роналдо се възстанови за дербито с Валенсия
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо най-вероятно ще може да вземе участие в съботното дерби с Валенсия.

Португалският национал, който не пътува за Цюрих за промотирането на общата кандидатурата на неговата страна и Испания за домакин на Мондиал 2018, се възстановява по план от травмата в десния глезен. Гонзало Игуаин обаче има сериозна травма в гърба, което означава, че атаката на "Белия балет" ще води Карим Бензема.

Раул Албиол и Алваро Арбелоа най-вероятно ще заместят наказаните си колеги в отбрана Серхио Рамос и Рикардо Карвальо.

Халфът на Валенсия Давид Алмейда пък смята, че тежкото поражение на Реал Мадрид от Барселона с 0:5 няма да бъде плюс за неговия тим. Той заяви за вестник "АС": "Нещата ще бъдат много тежки за нас. Само погледнете каква е статистиката на Реал на техния стадион. Трудно е да се намери мач на "Бернабеу", в който те да са вкарали по-малко от три попадения".

"Прилепите" най-вероятно ще заложат на вратата на третия си страж Висенте Гаита, тъй като Сесар и Мигел Анхел Моя се борят с травми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo9803
03.12.2010 14:44

Ти пък нали много разбираш професоре така че млъкни *thumb_up*

ilieviq456
03.12.2010 12:44

Много ми падна в очите това момче *sick* След изцепката си на мача с Барселона *stop* И много се ядосвам като го видя как се засилва да бие фал. Почва да мери крачки да са накланя все едно 100% го е вкарал, а той и вратата неможе да оцели *angry* *beer*