Шустер: Не знам за преговори с Дембеле

23:30
Шустер: Не знам за преговори с Дембеле
Германският наставник на Бешикташ Бернд Шустер отрече спекулациите за евентуален трансфер на френския нападател на Левски Гара Дембеле край Босфора.

"Не знам за трансфер и за преговори с Гара Дембеле, но могат да ме изненадат с всичко", заяви Шустер на пресконференцията след победата на Бешикташ с 2:1 срещу ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски".

По-рано днес излязоха информации в турските медии, че Дембеле е пред трансфер в Бешикташ, след като от този клуб проявяват много голям интерес към него.

Относно успеха срещу ЦСКА и класирането на Бешикташ за 1/16-финалите на Лига Европа Шустер коментира: "През първото полувреме бяхме сериозно притеснени от ЦСКА, но през второто успяхме да отбележим два гола, но въпреки това чувствахме притеснение до края. Най-важното е победата и сега вече няма всичко да решаваме в последния домакински мач срещу Рапид Виена. Има някои аспекти, които трябва да подобрим зимната пауза, и да продължим през пролетта да играем. Най-важното е, че успяхме да се класираме за следващата фаза. Порто беше големият фаворит, но ние заехме второто място. След Нова година дано успеем да изпълним амбициите си."

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ruiz
03.12.2010 09:13

Без да се подигравам- накрая Дембеле наистина ще отиде в Касъмпаша, или нещо подобно.