Димитър Борисов: ЦСКА се връща на \"Армията\" през пролетта, Радуканов остава

23:03
Димитър Борисов: ЦСКА се връща на \"Армията\" през пролетта, Радуканов остава
Босът на ЦСКА Димитър Борисов обеща след загубата с 1:2 от Бешикташ, че от пролетта отборът ще играе на собствения си стадион "Българска армия" и при това под ръководството на Милен Радуканов.

"Милен Радуканов остава начело на ЦСКА. Той не е старши треньор, а е главен мениджър. Той ще продължи да води отбора", бяха едни от първите думи на Борисов пред медиите след мача.

"Представихме се отлично срещу този 50-милионен Бешикташ. Играхме достойно, но загубихме след злощастен втори гол. Резултатът можеше да бъде равен. Играхме достойно. Всички футболисти се обърнаха сериозно към този мач. Жалко, че загубихме", изрази съжаление за поражението босът на "червените".

Във връзка с проваления трансфер на Спас Делев в тима на Волга, Борисов уточни, че не се е стигнало до споразумение относно финансовите условия, след като руският отбор е предложил само 600 000 евро. "Не се разбрахме по финансовите условия, предложиха ни твърде ниска цена", каза Борисов.

По въпроса със спечеленото дело срещу мениджърката Катарина Паунич босът на "армейците" каза: "Твърде вероятно е да спечелим и други дела".

"Ние не се представихме много добре във вътрешния шампионат този полусезон, но мисля, че втория ще е по-добре. Ясно е, че ще има и футболисти, които ще си тръгнат от ЦСКА, като Тибони и Еспозито. Разбрал съм се с тези, които не играят. Еспозито даже вече си е намерил нов отбор доколкото знам. Няма да привличаме нови играчи, имаме достатъчно. Имаме запор върху продажба на футболисти – Шеридън и Маркиньос. Не съм притеснен, че мачът Локомотив МездраЦСКА се разследва", сподели още Борисов.

Той коментира и атмосферата на стадиона по време на мача с Бешикташ с думите: "Аз и на други места съм виждал бомби и факли. Дошло е времето и при нас да има".

Накрая босът приключи с приятна новина за всички фенове на "армейците": "От втория полусезон ЦСКА ще играе на "Българска армия", обеща Борисов.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bozhkov83
03.12.2010 12:57

Радуканов си води много добре отбора и не е нужно да вземат някой чужденец нямащ хабер от ставащото във футбола.А относно KristiqnGM .... прост си доста *smile*

KristiqnGM
03.12.2010 11:07

Радуканов остава *lol* Егати новината,такъв тренъор ЦСКА са нямали сигурно от времето на Л.Пенев