Батков: Нека ни да разследват, аз съм спокоен

20:21
Батков: Нека ни да разследват, аз съм спокоен
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че УЕФА е сезирала БФС за евентуални уговорени мачове в България след донос на ГДБОП.

Батков заяви при завръщането на Левски в България след мача с Гент в Лига Европа:

"Общо взето, ако не пренесеш на здравата глава, няма да сме българи. Да, разбрах, всъщност знаех още в началото. Тези мачове са подадени на УЕФА за разследване по донос на ГДБОП. Оттук нататък вие си правете изводите. Нека да си разследват, аз съм спокоен! Ние не участваме в такива завери. Цяла България знае това и го вижда. Нито като клубно ръководство, нито като спортно ръководство, нито като отделни футболисти. Точно затова сме Левски".

Батков заяви за самия мач със Спортист Своге, който бе спечелен с 5:0 от "сините" и който бил съмнителен на разследващите: "Това вече е смях невиждан, ние просто си ги бихме. Какво искат да кажат, че сме договорили точен резултат? Не, не, няма такива неща, ние сме европейски отбор и се мерим по Европа".

Собственикът на Левски освен това коментира каква ще бъде трансферната политика на тима през януарския трансферен прозорец: "Нито ще продам Дембеле, нито ще продам Тасевски! Напротив, ще направим някои промени, някои футболисти ще освободим. Ще продадем вероятно един или два от основния състав, но ще привлечем футболисти, които ще бъдат по-добри. Истината е, че не гледаме от днес за утре, а искаме сега през зимната пауза да сглобим боеспособен отбор, който безпроблемно да вземе титла и Купа, както и да се обиграва за квалификациите в Шампионска лига. Това е основният приоритет за Левски, а не кой какво предложил за наши играчи".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
03.12.2010 11:53

Думата "Доносник" в устата на Бaткoв звучи малко по-особено ... *joking*

Chromatic
02.12.2010 23:51

Сега е спокоен ама после да не му клюмне поялника
*party*

admirall
02.12.2010 21:16

Доносникът е възмутен от чуждите "доноси".Какво безочие *stop*