Манчини хвали Джонсън и Балотели

12:32
Манчини хвали Джонсън и Балотели
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини се скъса да хвали Адам Джонсън и Марио Балотели, които отбелязаха попаденията при успеха с 3:0 над Ред Бул Залцбург в Лига Европа.

"Гражданите" се класираха за следващата фаза на втория по сила европейски клубен турнир, а в последния си мач от групите срещат тима на Ювентус.

Манчини заяви, че е доволен от двамата си млади играчи, но добави, че двамата имат още много работа, преди да станат основни играчи за Сити.

Италианският мениджър сподели: "Те могат да станат едни от най-добрите играчи в света, силни футболисти. Трябва обаче да работят здраво през цялото време. Адам и Марио вкараха хубави попадения, но просто трябва да продължат напред".

Самият Балотели бе изпратен от публиката с аплодисменти, след като бе сменен от Емануел Адебайор.

Манчини добави: "Това си е просто Марио. Той вкарва постоянно на тренировките. Получи лек удар в крака и по тази причина бе заменен. Той може още да подобрява играта си. Трябва да тича повече и да вкарва повече положения. Марио можеше да отбележи две или три попадения в мача с Ред Бул. Най-много съжалявам, че не успяхме да вкараме още голове в първите 20 до 25 минути на мача".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
02.12.2010 13:28

Балотели е любимец на Манчини то е ясно мен ни ме допада характера му иначе Сити могат да спечелят Лига Европа