Перес: Това 0:5 беше най-лошият мач в историята на Реал!

12:28
Перес: Това 0:5 беше най-лошият мач в историята на Реал!
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес определи размазващото поражение на тима си от Барселона с 0:5 в понеделник, като най-лошия резултат в историята на клуба.

Независимо от това, Перес застава абсолютно зад наставника на "белия балет" Жозе Моуриньо.

"Това беше най-лошия мач в историята на Реал Мадрид. Беше наистина лоша, много лоша игра. Преди това имахме 19 срещи този сезон, които бяха доста по-успешни. Без съмнение имаме най-добрия треньор. През зимата ще излезем на пазара. Не мислим да продаваме, но имаме нужда да подсилим състава си", заяви Перес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Addicted92
15.12.2010 15:45

През зимата ще излезем на пазара. Не мислим да продаваме, но имаме нужда да подсилим състава си", заяви Перес.

Скапан дъртак , не разбра ли ,че докато купуваш на готово играчи , никога няма да създадеш отбор като Барса ..
Ето Ман Юнайтед например им продаде и Рууд Ван Нистелроой (тогавашния голмайстор и най-добър играч в Премиършип) , Габриел Хайндзе (тогавашния 2ри най-добър защитник на Ман Ю) .. Кристиано Роналдо (считания от много хора по света за Най-добрия играч на света) .. и да не забравяме и Дейвид Бекъм ( Който вкарваше 80% от свободните удари и идола на многото англичани ) ..
Един отбор се гради както каза адаша по-долу с години .. ако не сработиш даден отбор , а постоянно купуваш играчи с различен стил на игра .. те докато се сработят ще отнеме адски много време ..

macolata
04.12.2010 10:39

Незнам какво да кажа много тача Барса и съм Фен на Реал тъпо ми е , че любимия ми отбор падна така но Барса играе с тези футболисти от много години и е нормално намерили са добрата си форма и са се обиграли докато Реал са с нови играчи и не се познават не са свикнали със това темпо на футбол и още много други аргоменти не се учудих когато паднаха така яд ме е и на Роналдо неспортменски се отнесе и Рамос също но и това го има нервите неиздрържат както на всеки нормален човек изскам да кажа , че това е футбол и всеки си мисли , че реал бият слабите отбори а когато се изправят срещу по силен улягат , но не е така , защото те просто още не са се обиграли и не са намерили точната си форма а колкото до Меси и Роналдо и 2мата са най - добрите в света с разликата в това , че зад Меси стои цял отбор а на Роналдо няма кой да му асистира , затова Меси е по добрия но Реал ще намерят Формата си и тогава всичко ще бъде различно !!! *thumb_up*

don_a4o
02.12.2010 13:32

да има няколко силни отбора в исп първенство-Барса Реал Валенсия Атлетико М Севиля и Виляреал а в др първенства няма слаби отбори

don_a4o
02.12.2010 13:30

и аз съм фен на Арсенал и казвам че Реал ще се оправи паднаха лошо факт по-добри са Барса факт голям резултат факт но Моу и Реал ще си върнат формата има още много мачове въпреки че сега ги чака тежка програма-Валенсия Виляреал Севиля ще видим

HristoTanca
02.12.2010 13:25

Не знам точно как стоят нещата в Испанското първенство в момента , но се създава впечетление ,че има мах 3ри отбора които играят по-добре , а другите 16-17 отбора просто са на доста по-ниско ниво.Пак казвам само съм останал с такова впечетление нито им гледам първенството нито следя чак толкова резултатите.

HristoTanca
02.12.2010 13:15

Преди наистина са били един страхотен отбор със прекрасни футболисти , ся обаче са един жумелски отбор.Ся половината им фенове ги подкрепят от , както оня палячо Роналдо е при тях ,който в голяма част от мачовете просто си играе сингал плейар.Безспорно има много големи качесва ,ама шума който се дига покрай няго от някакво време , още от ,както беше в ман. го е направил пълен идиот ,което определено не ме учудва все пак и той е човек и в неговия случай прекалено много се е заслушал в хорските приказки.Тъй ,че с две думи отбор не се прай за месец или 2ва.Качествен отбор се прави постепенно!Не само с пари или с "много пари" отбор се прави със сърцати футболисти , които се раздават максимално на терена и наистина обичат отбора и т.н.

Bodyfan
02.12.2010 13:05

Докато не ви се промени селската политика,няма да спечелите нищо !!!


BARCA ES DIOS !!!! *thumb_up*

HristoTanca
02.12.2010 12:55

Фен съм на Арсенал , но единственото нещо , което мога да кажа за Реал Мадрид ,че те са един напълно измислен ,набързо сглобен отбор при който парите са напърво място , а футболът на второ и то се вижда.Незнам ко мислят старите привърженици в момента , ама просто в момента лично аз вообще не ги харесвам , как да харесвам отбор, който така на готово изкупува добрите футболисти на водещите отбори в света и си мисли ,че тъй ще им се получи работата , ама , както се вижда за един хуй не стават.