Футболистите на ЦСКА останаха без пари за Коледа

20:33
Футболистите на ЦСКА останаха без пари за Коледа
Футболистите на шампиона ЦСКА са бесни на президента на клуба Александър Томов, който отново ги излъга за заплати. Томов бе обещал на играчите да им плати дължимото преди празниците, което обаче се оказа нова лъжа.

Така "армейците" ще карат Коледа без пари, за което са побеснели на президента на клуба. До последният работен ден всички момчета очакваха заплатите си и Сашо Томов накрая им съобщил вчера, че полагащите им се възнаграждения са преведени в банката.

Футболистите обаче се оплака, че в картите им няма нито един постъпил лев и остават на сухо за празниците. Играчите на ЦСКА чакат заплати за октомври, ноември и декември. Никои от тях обаче няма никаква яснота кога ще си получат дължимите суми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SaDisTa
25.12.2008 15:18

cayenne споко пич аз се сещам за Четвъртфинал за Купата на УЕФА ВЕСЕЛА КОЛЕДА !

beto
25.12.2008 15:08

Хей спрете бе хора!Стига с тия говеда и прасета.Днес е коледа!!!На този ден дори се спират и започнатите войни.Хайде и вие днес да спрете да се обиждате.Поне за ден.Бъдете добри и се радвайте.Прегърнете близките си и нека доброто да ви води поне днес.Дайте си почивка от мисли, злоба и други тинтири минтири.Весели празници и да сте живи и здрави

cayenne
25.12.2008 12:48

Говеда мълчете ! Не знам кои каза че ще продава футболисти, че няма пари заради финансовата криза, вие един път станахте 1ви с разлика 1 точка и ви се дигна самочувствието. Сетете за Бате и Жилина и млъкнете завинаги !

JKnoxvilee
25.12.2008 00:22

ахахахахахахахахаха
НА ви сега подарък ТИТАН АС
ами Сашо-апашо си е Сашо-апашо

SaDisTa
24.12.2008 22:46

Оф аз ако бях на тяхно място няяше да седя и да я тарпя тая свиня.И те са хорат и имат семейста повечето.Някой и деца имат а те кво гладни ли ше седат на Коледа,само щото некав дърт алчен копелдак си прай квот си иска.... СЪД ЗА ТОЯ !

venigani
24.12.2008 20:54

в кочината няма цвик .Грухх, груухх, арбитраж, груухх, арбитраж