Снежна приказка за Лех, с много късмет поляците отстраниха Ювентус

23:30
Снежна приказка за Лех, с много късмет поляците отстраниха Ювентус
Лех Познан и Ювентус завършиха наравно 1:1 в среща от група А на Лига Европа.

В Полша температурата бе минус 15 градуса, като заледеният терен бе гарниран и от обилния снеговалеж, който бавно, но сигурно, затрупваше стадиона на домакините.

Футболистите на Лех изглежда бяха загрели по-добре преди мача, защото стартираха срещата на високи обороти и още в третата минута Манингер изведи мощен удар от над 30 метра на Рудневс.

Същият този Рудневс обаче, попадна в прегръдките на своите съотборници в 10-а минута, когато засече центриране от корнер и прати топката в мрежата на Юве.

След този епизод торинци доминираха, като акцентът в играта на италианците бе топката да се праща по десния фланг към Красич, който обаче, не успяваше да покаже голямата си класа заради ужасните метерологични условия.

След изпълнение от фаул на Дел Пиеро, вратарят Которовски изби, като топката попадна в Бонучи, но шутът на защитника също бе спасен.

Якуинта също имаше шанс за гол, след като бе изведен на чиста позиция от Момо Сисоко, но вратарят намали ъгъла на Якуинта и таранът успя само да шутира в тялото на Которовски.

В края на първата част Красич проби добре по десния фланг и върна на Пепе, който пое топката в наказателното поле на противника и стреля встрани от гредата.

Интересен факт бе, че в последните петнайсетина минути на двубоя топката почти не се виждаше, тъй като домакините не счетоха за нужно да предоставят червено кожено кълбо и футболистите трябваше да се мъчат с бяла топка, което допълнително затрудняваше техните действия.

След почивката понятието зелен терен не съществуваше, тъй като снегът затрупа всичко и футболът отстъпи пред свободното пързаляне.

Играчите на Лех се бяха прибрали в своята половина и се задоволяваха с това да правят здрави балтии в центъра, като интересен факт бе, че реферът отсъждаше почти всяко единоборство в полза на полския отбор.

Много добър мач за Юве правеше Милош Красич, който сновеше по десния фланг и създаде няколко много чисти възможности за гол.

Петнайсет минути преди края сърбинът центрира към Дел Пиеро,който бе оставен непокрит на границата на малкия пеналт, но ударът му с глава мина встрани от вратата.

Все пак в 84-а минута Красич изведе Якуинта в коридор и с плътен удар нападателят прати топката в мрежата.

Пет минути по-късно младият Либертаци с глава пропусна чиста възможност и в крайна сметка Юве се задоволи само с точката от този мач. Така торинци отпаднаха от Лига Европа, а поляците и през пролетта ще играят в този турнир.

Лех Познан - Ювентус 1:1

1:0 Рудневс 12-а мин
1:1 Якуинта 84-а мин

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nofx
02.12.2010 14:20

добре че е интер да дърпа умрялото първенство на пред....

Leader78
02.12.2010 14:15

Шизофреника за пореден път си доказа диагнозата *lol* каква Шампионска лига ше вземете бе *lol* ти на каква синтетика си звънни на Морати да ти прати една ... с какви резерви са играли Дуспентус ???? Гледах мача и не видях да има резерва ... ООО-0-0-0-0-00ООо колко си ПРОСТ имаааали смисъл с тееб да гоовоооря .. ООО НЕ

nofx
02.12.2010 13:46

shizofrenik ти сам се описа е мухъл! първо ти си на 18 сам го каза второ кат чета всеки ден пичеш пубертетското си мнение докато аз в месеца дали ше напиша или не 5 коментара...... а сериа А е най умрелото първенство да и във европа хората си правят тренировка с отборите от италия и тая година трета възраст (милан) ше послужи на някои отбор кат боксова круша! ае бягаи на училище сега

Mart0_91
02.12.2010 12:55

shizofrenik моля те спри се излагаш *thumb_down* ти от футбол разбираш ли изобщо нито милан ще станат шампион има поне 6 отбора които могат да ги бият без проблем а и другото което е купата на италия си е много важна за тях а и серия А е много по слабо първенство от Англииското което е най доброто и най интересното испанското имат 2 отбора и само те си се борят няма особена трупка а в серия а колко циркове имаше последните години защото всичко е нагласено не можеш да сравняваш отборите от англия с тези от италия глупаво и смешно *lol*

shizofrenik
02.12.2010 12:49

А гейтачето дето вика че Серия А е най-умрялото първенство според кого е педерунгел ткф ? Според някъв задклавиатурен дечко дето хейтва по цял ден пред компа хахахахха аз мога ти кажа че английскито е най-шибаното първенство и ко ?Мама ти недъгава аман от такива боклуци

shizofrenik
02.12.2010 12:47

Млъкни е синко.Виж ся малко . Коефиценти моефиценти няма значение тей като Милан взимат ШЛ тая година и второ отборите от Италия най-вече като играят в ЛЕ излизат с резервите не ги бърка за тоя смешен турнир все едно купата на Италия хахахахаха тихо там

Leader78
02.12.2010 12:25

шизофреника доказа, че е тъпо лайно. Това носи коефициент за Италия бе умник после как Мулан и Дъртата ше играете в евротурнири като само отпадате ... затворниците доказаха, че са средняшки отбор *lol* да не можеш да биеш Лех и Ред Бул в 4 мача

S1ck
02.12.2010 09:03

kukat, в този случай ти си още по-зле... При равен брой точки в групите, роля играят мачовете между двата отбора. Ако и там точките са равни, се гледат головете в тези мачове. Лех Познан имат предимство от оново 3:3 в Италия, така че последният кръг е без значение. Може само да изместят Ман. Сити при определено стечение на обстоятелствата.

kukat
02.12.2010 02:41

просто сте много зле как ще са отпаднали като има по още един мач *lol*

nofx
02.12.2010 02:20

най умрелия отбор от най умрялото първенство.... за кво ли се преебах да играя за тея подлоги.... *thumb_down*

shizofrenik
02.12.2010 01:46

Голяма работа станало хахахаха големите отбори и най-вече от Англия , Испания и Италия не ги бърка тоя смешен турнир.Нека другите анонимни отборчета от Германия , Франция , Португалия ... да се кефят на ЛЕ хахахаха