\"Смърфовете\" ще играят контрола с Академик София

17:56
\"Смърфовете\" ще играят контрола с Академик София
Предвидената контрола между отборите на Локомотив Пловдив и Спортист Своге няма да се състои. Мачът трябваше да се играе на 7 декември, но на следващия ден тимът от Своге гостува на Ком Миньор  в отложен двубой от Западната "Б" група.

Вместо това "черно-белите" уредиха спаринг с първодивизионния Академик София. Срещата е отново на 7 декември от 13:00 часа на стадиона в "Лаута".

Благотворителният характер на контролата се запазва, като по време на мача феновете ще могат да пускат в специални кутии средства за операцията на юношата Лъчезар Михайлов, който скъса кръстни връзки на коляното. Днес "черно-белите" проведоха пълноценна тренировка, в която се включиха Кирил Котев, Юнес Бенжелюн и Жереми Родригес.

Тримата пропуснаха част от вчерашното възстановяване, заради леки разтежения. Утре от 11:00 часа старши - треньорът Неделчо Матушев ще даде редовната си пресконференция преди двубоя срещу Миньор от турнира за Купата на страната. Два часа по-късно започва и тренировката на представителния отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация