Берое: Ощетиха ни в полза на Левски

13:34
Берое: Ощетиха ни в полза на Левски
От ръководството на Берое излязоха с декларация, в която изразяват мнението си, че от Професионалната Футболна лига са ощетили тима и феновете на старозагорци, заради начина, по който отложиха срещата от Купата на България с Левски за 8 декември.

От настоящия носител на Купата на България заявяват:

"Ръководството на ПФК Берое изразява своето несъгласие най-вече с начина, по който бе взето решението за отлагане на срещата с ПФК Левски от 1/8 - финала за Купата на България за 8 декември (сряда) от 16:00 часа, защото до този момент никой от ПФЛ не се е обадил, за да дадем своето съгласие за преместването на двубоя с цели 4 дни или да изберем дата, която да е удобна най-вече за феновете на футбола, а и за двата клуба и телевизията, предаваща двубоя. Тази игра е толкова велика именно заради феновете, ние играем заради тях и смятаме, че по този начин бяха ощетени хиляди запалянковци, които искат да наблюдават срещата. ПФК Берое държи да бъде уточнено, че ПФК Левски са подали молба за отлагане на двубоя за 7 или 8 декември, а нашият клуб за отлагане за 5 декември. Според нас, нормално е да се действа по правилник, според който поради разминаване на желанията на клубовете мачът трябва да бъде отложен с максимум един ден. Смятаме, че с взимането на това решение на ПФЛ отборът и феновете на Берое бяха ощетени. Изтъкнатата причина, че датата е посочена заради телевизията, която ще предава срещата не е коректна, защото нашите разговори с медията показват, че за тях датата 5 декември и идеална. Ние смятаме, че това е поредното решение, с което се толерират по-влиятелни отбори от всякакви инстанции в българския футбол. Поредното доказателство е и наказанието на двама души от спортно-техническия щаб на Берое след мача с Черно море. Ние очаквахме да бъдат взети мерки срещу безобразното съдийство в двубоя, а отново биват наказвани хората, които заявяват основателните си претенции. От всичко това губи само футболът и феновете".

Утре (четвъртък) от 12:30 часа в зала Фоайе на Община Стара Загора ще се проведе пресконференция на ръководството на ПФК Берое. На срещата са поканени и всички фенове на отбора, които също ще могат да зададат своите въпроси и дадат своите мнения, препоръки и предложения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasko72
02.12.2010 00:20

говеда един въпрос:защо няма проблеми кога ще играят клубовете в англия германия испания и не отлагат мачовете си?отговор*tongue*ърво те са професионалисти и второ не ги е страх и срам че могат да отпаднат от 2 купи!0-0 редовно време 0-1 след продължения!НАЗДРАВЕ *beer*

levskar_95
01.12.2010 21:41

не стига,че им дадохме стадиона ами ги потрушиха около 250 седалки бяха потрошени,тъйче не ревете.САМО ЛЕВСКИ *beer*

ivailo_zizov
01.12.2010 19:26

На мен лично не ми се вярва, че Левски има пръст в преместването на мача. Помня, че играхме мач с АИК в четвъртък, а бихме ЦСКА в неделя, които си бяха изместили мача с аматьорите за вторник. Все пак от нашия клуб трябва да излязат със становище по въпроса, защото и на мен ми се струва, че неделя е хубав ден да отида да гледам любимия си отбор! Също смятам, че на стадиона биха дошли повече хора, отколкото през седмицата...а дали ще се играе в събота, неделя или когато и да било то крайния изход е ясен*smile*

Takeo
01.12.2010 17:38

Лийдърче, българския народ няма да се оправи докато такива като тебе си мислят,че България е София! Доказало се е в годините,че петните името на Апостола! Вместо да говорите наизуст ми дай обяснение защо след като бе договорена дата на мача между Демирев и Гонзо, в последствие тази дата бе променена без съгласието и уведомяването на Берое. П.С. Искрено се засмях, като прочетох това за стадиона. Съзнаваш ли колко абсурдно е всичко, което говориш, особено ако си в зряла възраст.

plamkisa
01.12.2010 16:35

Гражданино,ние си платихме са миризливия ви стадион.С народа и бг футбола не се занимавай,защото те няма да се оправят заради връзкари като Уефски.Ходи си пийни 1-на студена вода и се подготви за довечера,че тежко ще го приемеш когато овнешкият ти обтор падне с 3:0.САМО БЕРОЕ!

Leader78
01.12.2010 16:15

Не стига, че Левски им даде стадиона си за мача с Рапид а тея селяни са неблагодарни е за тва няма да се оправи българският народ *thumb_down*

gogatakts
01.12.2010 13:56

кво ревете бе ако играехте вие щяхте направите същото