Зума: ЦСКА и Левски ги чака същото, което застигна Черноморец

10:02
Зума: ЦСКА и Левски ги чака същото, което застигна Черноморец
Тодор Батков и Гриша Ганчев могат само да завиждат на Коко Динев за любовта, на която се радва сред феновете, смело декларира Христо Бонев и обяви шефа на Локомотив Пловдив за най-обичания клубен собственик у нас.

"Нито един президент на клуб не може и да мечтае за такава любов. Вярната ни и многохилядна публика оценява това, което той прави!".

Въодушевен от победата над Черноморец Бургас (2:0) и от идеята да нарекат стадиона на негово име, Бонев каза силни думи не само за собственика на клуба Константин Динев:

"Левски и ЦСКА идват догодина и ги чака същото, което застигна Черноморец. На ЦСКА имаме да връщаме за загубата си в столицата, където съдиите организирано свиреха срещу нас, иначе нямаше как да паднем. С играта си напоследък показваме, че сме най-стойностният отбор и играем най-съвременния и модерен футбол у нас!".

В Локо работят по зимната селекция и се чакат още класни попълнения в атака, разкри треньорът Неделчо Матушев.

"Надявам се, че няма да се разделим с нито един наш основен футболист. Доколкото съм запознат, конкретна оферта има само за Базил дьо Карвальо и то от клуб от Катар".

След мача между Локо и Черноморец четирима тийнейджъри са потрошили седалки и са пробили тавана на автобус в Пловдив. Шофьорът спрял и повикал охраната, пред която феновете се разкаяли. Явно са били малолетни, защото са предадени на родителите им и занапред ще бъдат следени от педагогическата стая.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tiffin
01.12.2010 18:00

Много ме дразни тоя, некъв супер тъпия е и с огромно самочувствие. Така или отбора му си остава смешен *lol*

ruiz
01.12.2010 10:17

А дали традицията с убитите президенти в Локото е прекъсната ?