Сър Алекс: Не е нормално да ни бият с толкова

09:11
Сър Алекс: Не е нормално да ни бият с толкова
Играхме предимно с млади момчета, но не е нормално да губим с такъв резултат, коментира мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след разгромната загуба с 0:4 от Уест Хям за Карлинг къп.

"Мисля, че трябва да се поучим от тази загуба. Видяхте, че на терена излязоха предимно млади момчета. Уест Хям бяха по-добри в този мач и играха доста храбро. Освен това страхотната им публика също им помогна. Ние пък от своя страна допуснахме доста грешки, но виждате, че играха млади момчета. Ще си вземем ценен урок от тази загуба, бъдете сигурни. Въпреки, че в нашия състав имаше доста неопитни футболисти, трябва да си призная, че не е нормално отбор като Юнайтед да допуска по четири гола на чужд терен и да губи с подобен резултат", каза сър Алекс.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
04.12.2010 01:34

Дон ачо ... 1-во тази купа е повече за такива отбори които немогат да се доберат до европа чрез класирането си в премиършип и се борят здраво ... От друга страна за МЮ не е приоритет да спечелят тази купа .. Именно в такива мачове трябва съра да види на какво ниво са резервите на МЮ и да им даде шанс... Опитва се да ги развива... А това че ти нямаше да отписваш никоя купа... Да си представим за момент че си мениджър... На кое място според теб щеше да е твоя отбор ... Според мен максимум 20-то ... МЮ играят в ФАК ПЛ ШЛ остава и в КК да играят и тогава колко сили мислиш че щяха да останат ... Помисли малко преди да коментираш и недей да мислиш толкова ограничено *thumb_up*

ilieviq456
02.12.2010 14:06

Много лоша статия постоянно се повтаря "млади момчета" съмнявам се Фъргюсън някога да е говорит така *stop* *thinking*

dodo228
01.12.2010 16:45

Ами пробеа си мом4етата мам те кат не могат още ши падаме

don_a4o
01.12.2010 16:26

САФ ти ги пусна и отписа КК може би е стратегия има др фронтове но аз никога нямаше да отпиша купа каквато и да е остава и ФАК да отпишеш иначе да хубаво е да пуснеш млади играчи сигурно и в последния мач в ШЛ ще направиш същото а резултата е лош иначе малко радост за Хям

goalkeeper
01.12.2010 10:05

Тоя Джони Еванс не знам какво още трябва да направи, за да разберат, че не е за този отбор...

frozzzen
01.12.2010 09:48

Купи няколко класни играчи стига с тия от школата.Още не са се развили. Нападатели имаме. Трябват ни 2ма защитници и 2 халфа, за да помагат на по-младите !