Венгер: Шампионската лига и Висшата лига са по-важни за нас

08:33
Венгер: Шампионската лига и Висшата лига са по-важни за нас
Мениджърът на лондонския Арсенал Арсен Венгер не бе особено въодушевен след победата с 2:0 над Уигън и класирането на тима си за 1/2 финалите в Карлинг Къп.

Французинът каза, че Шампионската лига и Висшата лига са по-важните турнири за неговия отбор.

"Видяхте ли какво стана с Манчестър Юнайтед? Това нещо може да се случи и на нас, както и на Челси. Трябва да приемем, че няма никакви гаранции относно спечелването ни на Карлинг Къп, въпреки че вече сме на полуфиналите. Имаме право да се борим във всеки мач за победа и ще го правим. Нашите фенове искат повече от нас, което е съвсем логично. Не можем да кажем, че един трофей от Карлинг не би бил важен за клуба, но не трябва да се вманиачаваме", каза Венгер.

"Нашата цел е да играем добре и да правим шоу на терена, което от своя страна ще ни помогне до голяма степен да постигаме исканите резултати. Целите ни са насочени към Шампионската лига и вътрешното първенство, но ако можем да спечелим още някой трофей, естествено че ще се възползваме. Към този момент се справяме много добре във всички турнири и смея да твърдя, че позициите ни са солидни", добави още французинът.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FAB_4
01.12.2010 13:03

По-важни или по-миражни? Пак неква правописна грешка... *joking*