Адриан Фернандес се извини на съотборниците си и рефера

21:43
Адриан Фернандес се извини на съотборниците си и рефера
Веднага след приключването на двубоя от последния есенен кръг между отборите на Локомотив Пловдив  и Черноморец Бургас, нападателят на "акулите" Адриан Фернандес поднесе извиненията си на своите съотборници за това, че ги остави с човек по-малко на терена в този важен двубой. Нападателят искрено съжаляваше за емоционалната си реакция, довела до съдийското решение както и за това че не успя да помогне за постигането на позитивен резултат от срещата.

Адриан призна, че се е опитал да се извини на съдията Стефан Спасов веднага след срещата, но не е успял да разговаря с него.

- Чувствам се ужасно след случилото се. Вместо да помогна на своите съотборници, аз им навредих. В първия случай не успях да сдържа нервите си и това предизвика жълтия картон, а отдаден на емоцията във втория  извърших глупаво нарушение при безобидна ситуация. Сега безкрайно много съжалявам, но вече е късно да променя това което се случи.

Искам да се извиня на своите съотборници и на треньорите ни, че се поддадох на емоцията. Знаете, че ние аржентинците сме хора с гореща кръв и понякога  това ни вреди. Така се случи и в мача.

Чрез Вас искам да поднеса своите извинения и на главния рефер. Не постъпих разумно, за което ще си понеса последствията. Надявам се това да е последния подобен случай в професионалната ми кариера - завърши аржентинският футболист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valk0v
01.12.2010 00:08

Тапаци мечтайте за футболист като Фернандез - такова нахъсано момче, с такава борбеност играе. Любимец на публиката.
А статията съм сигурен, че е вярна защото е скромен. Само напред ФЕРНАНДЕЗ *thumb_up*

Resorter
30.11.2010 23:13

А Светльо се оказа приятно закръглен гагауз. *wink*

svetlio_vn
30.11.2010 22:30

Този шишко,любимец на Балъков,отдавна разбрахме,че за нищо не става *thumb_down*