Гуардиола искал да работи с Фъргюсън в Юнайтед

15:55
Гуардиола искал да работи с Фъргюсън в Юнайтед
Наставникът на Барселона Пеп Гуардиола иска да работи със сър Алекс Фъргюсън в Манчестър Юнайтед.

Гуардиола е смятан от Фърги за неговия наследник и очевидно мненията на двамата за това съвпадат. Независимо от интерес от страна на Челси, Гуардиола се наслаждава на идеята да седне на мястото на Фъргюсън на "Олд Трафорд", макар, че Фърги ще остане в клуба като ментор.

Източник от Барселона заяви пред "The Mirror": "Изглежда, че Пеп наистина иска да работи със сър Алекс, ако това е възможно. Така той ще може да работи в Англия под наставленията на най-добрия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

valk0v
01.12.2010 00:26

Какви са тези глупости бе, вижте моментната форма на клубовете. И каква футболна "религия" изповядват. Гуардило в момента прави истинска революция с Барса, едва ли някога ще ги напусне по собствено желание *thumb_up*

cianin
30.11.2010 21:10

това в близките няколко години ме съмнява да стане. В момента той е на върха с барса, съмнява ме да си остави отбора за манчестър, който в момента е трагичен.

TheSlimShady
30.11.2010 16:32

И ще е голяма загуба за Барса, защото най-добрите в това начинание в момента са САФ, Моу и Пеп.. На Фърги му мина времето и ако с Пеп ще са в Ман Юн, а Моу най-вероятно остане на Бернабеу.. който и друг треньор(по-нисш от Хосеп) поеме Барса, може да ги развали, но не е лесно да се разруши такъв синхрон! Но аз мисля, че Гуардиола няма да предаде Барселона..