Гуардиола: Битката за титлата с Реал продължава

08:51
Гуардиола: Битката за титлата с Реал продължава
Старши-треньорът на Барселона Хосеп Гуардиола, който записа пета поредна победа над Реал Мадрид като наставник на каталунците, заяви че битката с вечния съперник за титлата продължава и ще бъде доста оспорвана до края на сезона.

Каталунците надвиха тотално своя съперник и спечелиха "Ел класико" с 5:0, а Гуардиола, който има поставя рекорд в дербито, заяви след мача:

"Ние спечелихме лигата след 6:2 на \'Бернабеу\', но сега сме едва ноември. Реал са силен съперник и битката до края на сезона ще бъде тежка и оспорвана. Да победиш отбора с най-много титли в шампионата и в Шампионска лига няма как да не ти носи задоволство, а освен това ние сме щастливи, че продължаваме да изпълняваме философията си за атакуващ футбол."

Наставникът продължи: "Разликата между двата тима не може да се определи от резултата в една среща. Всичко мина страхотно за нас, а това не се случва често."

апитан дали това е най-силният състав на Барселона за всички времена, Гуардиола отговори: "Няма да кажа, че това е най-силният състава на Барса или да казвам, че е най-добрият отбор в света. Нека мине известно време и хората ще решат сами за себе си."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yoyothebestplay
30.11.2010 14:05

хахах нАПРОТИВ ИМА ПРАВО *lol* но не го прави просто се радва а то се видя по класния отбор и тренер *lol* *thumb_up* *beer*

julkata
30.11.2010 12:40

това беше мач който трябва да служи за пример на всеки класен състав. в това издание на елкласико наистина си пролоча класата и на двата състава.просто в реал нямат психика.след 1 и особенно след 2рия гол рухнаха тотално.бяха много изнервени и неконцентрирани това ги провали много а колкото до барса там нямам коментар просто те показха красотата на играта и то срещу вечният им съперник.играха с изключителна прецизност и точност.не знам колко и как тренират тея хора но резултата е на лице

don_a4o
30.11.2010 12:27

Пеп няма право да се възгордява това е само един сблъсък ще има и още и Реал се борят още за титлата има много мачове още може да има обрати хубава победа изразителна но това е само 1 победа над вечния враг ДА но ще има още ЕЛКЛАСИЦИ

Rusiq111
30.11.2010 11:58

вчера Реал трябваше да си съблечат екипите и да си тръгнат от стадиона ... Това наистина си беше подигравка с Реал... По 1 време имаше 3 минути в които Реал не бяха докоснали и топката *lol*

sasedq
30.11.2010 11:33

5 на 0 това си е жива ПОДИГРАВКА с жалкарите от реал.Просто не докоснаха топката.Барселона се гаврише с тях,пълно унижение аз ако съм на тях ще се скрия и няма да дам нито едно интервю.

Notlike
30.11.2010 11:12

Ами, това се нарича възпитание, а не цигания.. NYRI, по времето на Рони Барса играеше страшно атрактивно, много техника, но нямаше кой знае какви резултати. Имаха 1 ШЛ и 1 титла май, но като цяло Реал печелеше повечето пъти в Испания и за купата на страната.

flipicha
30.11.2010 10:57

Нито нещо казва за сблъсака с Роналдо,нито за това на Рамос...бият си наред и въобще не ги интересува никои

NYRI
30.11.2010 10:42

За мене по-силен беше отбора на Рони и Рийкард,но мже би този ще стане най-добрия тим на Браса след 1/2 години