Хари Реднап: Просто сме страхотни!

08:51
Хари Реднап: Просто сме страхотни!
Играем фантастичен, открит футбол и сме просто страхотни, възкликна мениджърът на Тотнъм Хари Реднап след победато над Ливърпул с 2:1.

"Момчетата показаха наистина страхотен характер, изключително съм доволен от победата, която постигнахме. Ние играем фантастичен и открит футбол, вкарваме голове, просто сме наистина страхотни! Освен това се борим до последно и никой не трябва да ни отписва. Смятам, че имаме възможност винаги да създаваме голове положения и вече успяхме да го докажем в мачовете, които изиграхме", коментира Реднап.

" Ливърпул започнаха мача добре, бяха опасни, но след това ние си свършихме работата. Беше фантастичен мач. По едно време гостите играха доста по-добре от нас и имаха шансове да ни вкарат още голове, но слава богу не се стигна до такива. В тези моменти в моя отбор просто липсваше всякаква организация. След излизането на Юнес Кабул и Рафаел Ван Дер Ваарт очевидно на нас ни стана доста трудно, но въпреки това успяхме да покажем страхотен характер и да обърнем развоя на срещата", добави още мениджърът на "шпорите".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

neo12345
29.11.2010 11:36

пффффф *angry* някой да говори за титла бе :@:@:@ мн сте ТЪПИ ЗАЕБИ е такива комплексарчета най мн ме дразнат :@ БОКЛ*ЦИ

hrasta
29.11.2010 10:05

Малко раничко още за титлата *lol*