Радуканов: Играчите подцениха Академик

18:19
Радуканов: Играчите подцениха Академик
Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов призна, че футболистите на "армейците" са подценили отбора на Академик София и затова не са го победили.

Радуканов заяви, че играчите са били по-дисциплинирани в контролата със Сливнишки Герой през седмицата, отколкото в днешния двубой.

"За първи път отбора игра отпуснато, не го бях допускал досега. Срещу Сливнишки Герой футболистите играха по-отговорно и по-дисциплинирано. Може би днес бяха подценили мача", каза наставникът на ЦСКА след мача.

"Мисля си, че ние сме няколко класи над Академик и ако бяхме играли със същия хъс, с който играхме срещу Локомотив Пловдив, щяхме да ги бием с разлика. Явно футболистите решиха, че всеки отбор, който излезе срещу нас, ще падне. Много трудно се играе срещу толкова затворен отбор. Ще се борим до последно, дали за първото място или за Лига Европа, важното е да играем в Европа. Никога не съм коментирал съдиите, въпреки че досега ни отмениха два гола. Нямам претенции към съдиите за днешния мач", допълни Радуканов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация