Камата: Жосе не е лош човек, но Реал не ги понасям

15:37
Камата: Жосе не е лош човек, но Реал не ги понасям
Бившата звезда на Барселона Христо Стоичков даде ексклузивно интервю, в което допълнително наля масло в огъня преди "Ел Класико".

"Мадрид още ми лази по нервите. Нищо не ме дразни повече от белия екип. Този мач, който предстои, е нещо голямо. Това е Ел Класико, но в крайна сметка Моуриньо е прав, че тук се печелят само три точки", заяви Камата пред "Marca".

Непосредствено преди връчването на приза "Златната топка", Стоичков даде коментари за Меси и Роналдо:

"Аржентинецът е Бог, а Кристиано Роналдо е най-добрият футболист. Този португалец има характер на победител, никога не се отказва, а това е полезно за футбола. Въпреки всичко обаче не понасям Реал Мадрид. Феновете на "Ноу Камп" мразят Кристиано и Моуриньо, но най-много ненавиждат Фиго. Едва ли ще ги посрещнат добре. Всъщност Жозе не е лош човек. Съжалявам, че хората не го познават, както аз го познавам. Когато бях селекционер на България, а той мениджър на Челси отидох да го видя в Лондон. След това отборът му дойде да играе мач от Шампионската лига в моята страна и Жозе дойде на гости у нас. Независимо от това смятам, че Пеп е малко по-убедителен треньор от Моуриньо в последните години. Той спечели шест трофея за една година", каза още Камата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martu_pr0
28.11.2010 23:46

И закфо му е да се трогва от думите на един прост селянин?

juve_83
28.11.2010 21:19

Абе кюрде и аз не те понасям, ама не виждам да си се трогнал от това *thumb_down*

Madoto_1
28.11.2010 18:13

Един ''велик'' футболист никога няма да говори така за кръвния враг на отбора си.Как така Меси и Роналдо не казват такива неща, а нашия дебил при всяка възможност казва по някоя простотия?Отговора е ясен - Стоичков няма никакво възпитание, той е просто един селянин, който е бил добър играч, но като личност е пълна нула!

MeToDueB
28.11.2010 17:23

hausk написа: психично болно идиотче .. това е ХРИСТО СТОИЧКОВ, дори нямаш право да споменеш това име на този ВЕЛИК футболист, на тази велика личност ! Той е уважаван по цял свят, негови приятели са най-великите : Марадона, Шумахер .. той е познат на целия свят, а ти женичке на кой си позната

paco_kl
28.11.2010 17:15

ами аз пък смятам,че и 2-та сте кавали,които свирят в усои!а това,че два гея не харесват най-големия,не значи,че целият свят не го обича!отивайте да си спретнете едно 69 *lol*

Arman4o2009
28.11.2010 16:47

Че тебе кой те понася бе хахаах *lol* ХАЛА МАДРИД ! *beer*

hausk
28.11.2010 16:04

На Реал Мадрид пък едва ли им пука че един български циганин не ги понася *beer*