Далглиш: Моу изобщо не е специален

14:00
Далглиш: Моу изобщо не е специален
Легендата на Ливърпул Кени Далглиш заяви, че мениджърът на Челси Карло Анчелоти има повече поводи да се нарича "Специален", отколкото треньора на Реал Мадрид Жозе Моуриньо.

"Моуриньо и Анчелоти са невероятни футболни мениджъри, но характерите им не могат да бъдат по-различни", написа в колонката си в "Дейли Мейл" Далглиш.

"Моуриньо успя да си спечели разследване от от УЕФА след победа с 4:0, докато Анчелоти остана напълно достолепен, въпреки всички катастрофи, които се случват на Челси на и извън терена. Чудя се кой наистина заслужава да се нарича \'Специалния\'. Моуриньо, който е спечелил всичко, но третира духа на играта като неудобство, или Анчелоти, който е спечелил всичко, но отказва да се оплаква, когато нещата тръгнат лошо", смята Далглиш.

Той сравни португалеца с популярната в Англия храна "Marmite", чийто слоган е "Или го обичате, или го мразите".

"Моуриньо е като "Marmite", или го обичате, или го мразите. Печелил е прекалено много пъти, за да е съвпадение и мисля, че трикът му е да застава на страната на играчите от началото. Той ги кара да вярват в това, което той прави и те са много решени да го следват", коментира Далглиш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
09.01.2011 14:20

TiSiLuD Я провери с какви играчи разполагаха порто когато спечелиха ШЛ и тогава се обеснявай паляк

TiSiLuD
09.12.2010 12:27

Хах така беше и с Порто нали ? *lol* Палячо!

ENGLANDFTW
30.11.2010 10:21

Наистина Моу не е специален, щото титлите му ги печелят мултимилионните селекции на отборите, които е водил досега. Така беше и в Челси и в Интер. В Реал е същото.... само, че титлите нещо са под въпрос *lol*

izzy
28.11.2010 20:57

Щом Крал Кени го казва значи е така.

Notlike
28.11.2010 19:03

Просто Крал Кени има твърде голям авторитет, за да бъде победен в спор. Може би най-уважаваната фигура в английския футбол от всички клубове *smile*

don_a4o
28.11.2010 14:18

Точно пък Моу е Специалният Анчелоти не е