Виляреал с класически успех, Атлетико губи у дома

11:09
Виляреал с класически успех, Атлетико губи у дома
Виляреал стигна до успех с 3:0 като гост на последния Сарагоса, за да защити третото си място в класирането в Ла Лига, докато Атлетико Мадрид допусна загуба с 2:3 от Еспаньол.

Маркос Сена даде предимство за Виляреал в 9-а минута с шут извън наказателното поле, а Санти Касорла добави още едно попадение преди да изминат и 20 минути от началния съдийски сигнал. Сарагоса пък изигра финалните 25 минути с 10 човека след червен картон на Контини. Малко по-късно Виляреал вкара третия си гол чрез нападателя Нилмар. С победата "жълтата подводница" събра 27 точки и е на пет от лидера Реал Мадрид. Домашният дебют на новия треньор на Сарагоса Хавиер Агире пък не протече по желания от него начин.

Еспаньол излезе на четвърто място в класирането след отлична победа с 3:2 срещу Атлетико Мадрид. Луис Гарсия изведе гостите напред в резултата в 22-а минута, когато се разписа от дузпа. Атлетико обаче не се даде и изравни чрез Тиаго. Гол на Верду отново даде преднина на Еспаньол през второто полувреме, само за да може Агуеро да изравни за 2:2 в 66-а минута. В крайна сметка накрая ликуваха гостите, след като Освалдо се разписа в 78-а минута.

Севиля допусна изненадваща загуба с 1:3 от Хетафе. Кануте откри за андалусийците в 31-а минута, но голове на Морал, Мику и Риос през втората част донесоха успеха на гостите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация